John Coltrane Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Videh da je bilo "rasprave" na temu "boce" SMS. Jasno je da je išao da postigne gol, a još veći spektakl je što je to uradio slabijom, levom, nogom.
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 10 hours ago, BlackGeorge said: Još Škote da prođemo. Što se Škota tiče plašim se neke uefa kuhinje jer su Škoti jedni od domaćina na predstojećem EP. Slažem se sa zebnjom kolege Crnog Đorđija. Sami Škoti po kvalitetu nisu nikakva pretnja, ali...
mlatko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Srpnja mi je grđa od crnjeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 39 minutes ago, Zico said: Skoti poslednji put videli veliko takmicenje daleke 1998. godine. Sad ce kao da se kvalifikuju, how yes no. Tada sam znao ceo škotski tim napamet, sada im ne znam ni jednog igrača. Manje pratim ili su kanta u odnosu na tad, verovatno i jedno i drugo.
Cash Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) 29 minutes ago, Nikodije said: Tada sam znao ceo škotski tim napamet, sada im ne znam ni jednog igrača. Manje pratim ili su kanta u odnosu na tad, verovatno i jedno i drugo. Tad im je na golu bio neki deda od 40 godina. Pa jos jednog dedu su imali u odbrani. John Collins pa Craig Burley. Ne znam zasto tad u ekipi nije bilo 1 Mc Calistera. A da Tomy Boyd je postigao avtogol protiv Brazila Edited October 9, 2020 by Cash
*edited by mod Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Škoti prošli na penale Izrael, a selektor Izraela zamenio Nathka u 70.minutu. Kakav danak neiskustvu Najjače da bi mogao da izdrži 120 minuta na terenu. Trebao je da stavi nekog Sumovskog za prvo a da im Natho uđe kao nama SMSA naravno da će da se kuka o ispadanju Halanda. Da se ne lažemo svi ostali mečevi su em bili težak smor em su po kvalitetu reprezentacija bili na nivou da ih niko van država učesnica ne bi ni pogledao. Doduše i mi i Norvežani nismo 20 godina prišli Euru ali bar ima globalno poznatih igrača u oba tima. Ovako zalepiš naslov Haland propuštq Euro pa će neko još i da klikne na tekst.Sent from my GM1913 using Tapatalk 1
*edited by mod Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Tada sam znao ceo škotski tim napamet, sada im ne znam ni jednog igrača. Manje pratim ili su kanta u odnosu na tad, verovatno i jedno i drugo.Znaš Mektominija i Robertsona.Sent from my GM1913 using Tapatalk
aram Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 ja od sinoć samo razmišljam kako smo mi došli u situaciju da je jedan Tumba trenersko-taktički mag za sve ostale selektore koje smo imali u zadnjih desetak godina...
borris_ Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) 2 hours ago, Nikodije said: Kakva kuknjava po svetskim sportskim portalima što Haland neće igrati na Euru, kao da je Maradona. Malo kukaju ali se svi slazu da SMS zasluzuje da ide na EP Francuzi Talijani i Belgijanci isti naslov za drugi Gol: Délicieux, Deliciozo Panenka u onakvom trenutku i to ne iz penala. Edited October 9, 2020 by borris_ 2
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 5 minutes ago, aram said: ja od sinoć samo razmišljam kako smo mi došli u situaciju da je jedan Tumba trenersko-taktički mag za sve ostale selektore koje smo imali u zadnjih desetak godina... Ako uporediš ko je pre njega bio selektor (Muslin excluded), jasno je da je Tumba za njih velemajstorski fudbalski strateg. 1
goofs Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 5 minutes ago, aram said: ja od sinoć samo razmišljam kako smo mi došli u situaciju da je jedan Tumba trenersko-taktički mag za sve ostale selektore koje smo imali u zadnjih desetak godina... a jbg sad, nije za Muslina, celavi je imao dobre rezultate mnogo je smesno kako se Tumba raduje, nisam ga u zivotu video da tako skace za sve one godine u Partizanu
mlatko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 jebi ga, razumemo svi da bi bila katastrofa da se igraju penali. bez obzira na rezultat istih, ova pobeda (iako u nadoknadi) je kerozin za moral. samo sad treba to gorivo pametno iskoristiti da se ne sagori... jer malo trebaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 31 minutes ago, Cash said: Tad im je na golu bio neki deda od 40 godina. Pa jos jednog dedu su imali u odbrani. John Collins pa Craig Burley. Ne znam zasto tad u ekipi nije bilo 1 Mc Calistera. A da Tomy Boyd je postigao avtogol protiv Brazila legendarni jim leighton
John Coltrane Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 38 minutes ago, aram said: ja od sinoć samo razmišljam kako smo mi došli u situaciju da je jedan Tumba trenersko-taktički mag za sve ostale selektore koje smo imali u zadnjih desetak godina... Možda velike premije, možda im oteli porodice i ucenili ih. Stranu na šalu™, ali ja onakvo zalaganje nisam video od Antića. Jeste Muslin pokidao Q ali nekako "peške", kroz defanzivu, prekide,...
Recommended Posts