Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
I dalje ima jajarenja i gubitnickog mentaliteta. Primera radi, Gacinovic uzima loptu pred kraj drugog produzetka, ima cistu kontru za 4 na 3 i neko sa klupe mu vice: stani, stani...on stao, mi vreme nismo sacuvali a mogli smo u kontri da resimo utakmicu. E to je problem u nasem razmisljanju u fudbalu.
Da ne govorim kako smo glupo primili pogodak. Trojica nasih stoje, niko ne ulece u sut.

Ali bi sa pobedama trebalo da dodje samopouzdanje i da se to menja.
Protiv Skota isto kao protiv Norveske. Puno trcanja i discipilne u igrim. Trebalo bi da smo bolji sto se tice znanja fudbala.
Dobro sad, kraj drugog produžetka nije baš momenat da se trči napred i otvara prostor za eventualnu grešku i poklonjenu loptu pa faul pa nabacivanje npr... Lucidnost svih u odbrani kad se stane na loptu je veća nego od koristi kontre. Jesi video kako je Sergej grizao u odbrani npr? Mitrovićeva pojava (više nego snaga...) i skok je isto faktor u odbrani. Druga stvar je bila kod 1:0 ali jebi ga isto se razmišlja... zadnjih 10 minuta, možemo mi to da isčekamo u kontri ali bez žurbe
Sa Madjarima u BG  igramo 11.10, a sa Turcima u gostima 14.10.
Treba izlepršati ove dve utakmice: 3:1 obe

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

994

Posted

Nadam se da će Jović dobiti šansu protiv Mađarske, a Mitrović neka odmori jednu utakmicu.

• +1 1
Posted
28 minutes ago, pasha said:

Bilo bi dobro da ne ispadnemo iz LN. Moze da znaci za kasnije kvalifikacije za SP. Ne bi me cudilo da fifa i uefa tako nesto naprave, da se racuna ova LN.

Iz cele Lige Nacija samo dve ekipe imaju prodju u baraz za Svetsko Prvenstvo, a biraju se po ukupnom plasmanu i rangu lige u kojoj igraju, a da vec nisu obezbedili plasman na mundijal ili baraz kroz svoju kvalifikacionu grupu.

Za nas to prakticno znaci da bi prvo sve ekipe iz lige nacija A morale da izbore ucesce na SP kroz kvalifikacije ili da se vec plasiraju u baraz kao drugoplasirani u svojoj kvalifikacionoj grupi, da dodatno mi pobedimo nasu liga nacija grupu i da od 4 pobednika grupa lige nacija B mi po ucinku budemo medju bolja dva. Takoreci nemoguce.

Posted

Pre sveag je vazno zbog rang liste koja se koristi za grupe kvalifikacija za SP a ako prodjemo na EP onda i za gupe na EP.

Tako da bi bilo dobro da ne guibimo.

Posted

kvalifikacije za svetsko i onako igramo mnogo bolje nego za evropsko. a iz lige nacija je veća prohodnost na evropsko, tako da je povoljnije da se napadne ovaj baraž iz C lige nacija kao sada, nego iz B

ali za ekipu je bolje da pobeđuje kad god, jer je i pobeđivanje stvar navike. da se ne bi dešavalo kao sinoć da stanu i da se povuku  kad povedu, nego da im to bude normalna da stvar da povedu i da nastave da igraju

Posted (edited)

@levi

Jel ono juče "igrali smo dobro" bio anti-jinx ili konstatacija? :D

Edited by Milošica
Posted

Kakva kuknjava po svetskim sportskim portalima što Haland neće igrati na Euru, kao da je Maradona.

Posted
47 minutes ago, Milošica said:

@levi

Jel ono juče "igrali smo dobro" bio anti-jinx ili konstatacija? :D

jinx konstatacija - šablon za izjave posle utakmice

• +1 1
Posted
22 minutes ago, Apollo Creed said:

1:07 :rolf:

music video air dancer GIF

Posted

Škoti prošli na penale Izrael, a selektor Izraela zamenio Nathka u 70.minutu.

Kakav danak neiskustvu :fantom:

Posted

Skoti poslednji put videli veliko takmicenje daleke  1998.  godine.  Sad ce kao da se kvalifikuju, how yes no. 

Posted
5 minutes ago, Zico said:

Skoti poslednji put videli veliko takmicenje daleke  1998.  godine.  Sad ce kao da se kvalifikuju, how yes no. 

I te 98- e su bili kanta. Maroko im je spakovao 3 komada

Posted

I nereseno sa Brazilom u prvoj utakmici?

Posted
Just now, dragance said:

I nereseno sa Brazilom u prvoj utakmici?

Nop. Pukli su 2:1