mlatko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 I dalje ima jajarenja i gubitnickog mentaliteta. Primera radi, Gacinovic uzima loptu pred kraj drugog produzetka, ima cistu kontru za 4 na 3 i neko sa klupe mu vice: stani, stani...on stao, mi vreme nismo sacuvali a mogli smo u kontri da resimo utakmicu. E to je problem u nasem razmisljanju u fudbalu. Da ne govorim kako smo glupo primili pogodak. Trojica nasih stoje, niko ne ulece u sut. Ali bi sa pobedama trebalo da dodje samopouzdanje i da se to menja. Protiv Skota isto kao protiv Norveske. Puno trcanja i discipilne u igrim. Trebalo bi da smo bolji sto se tice znanja fudbala.Dobro sad, kraj drugog produžetka nije baš momenat da se trči napred i otvara prostor za eventualnu grešku i poklonjenu loptu pa faul pa nabacivanje npr... Lucidnost svih u odbrani kad se stane na loptu je veća nego od koristi kontre. Jesi video kako je Sergej grizao u odbrani npr? Mitrovićeva pojava (više nego snaga...) i skok je isto faktor u odbrani. Druga stvar je bila kod 1:0 ali jebi ga isto se razmišlja... zadnjih 10 minuta, možemo mi to da isčekamo u kontri ali bez žurbe Sa Madjarima u BG igramo 11.10, a sa Turcima u gostima 14.10.Treba izlepršati ove dve utakmice: 3:1 obeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zed Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Nadam se da će Jović dobiti šansu protiv Mađarske, a Mitrović neka odmori jednu utakmicu. 1
goofs Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 28 minutes ago, pasha said: Bilo bi dobro da ne ispadnemo iz LN. Moze da znaci za kasnije kvalifikacije za SP. Ne bi me cudilo da fifa i uefa tako nesto naprave, da se racuna ova LN. Iz cele Lige Nacija samo dve ekipe imaju prodju u baraz za Svetsko Prvenstvo, a biraju se po ukupnom plasmanu i rangu lige u kojoj igraju, a da vec nisu obezbedili plasman na mundijal ili baraz kroz svoju kvalifikacionu grupu. Za nas to prakticno znaci da bi prvo sve ekipe iz lige nacija A morale da izbore ucesce na SP kroz kvalifikacije ili da se vec plasiraju u baraz kao drugoplasirani u svojoj kvalifikacionoj grupi, da dodatno mi pobedimo nasu liga nacija grupu i da od 4 pobednika grupa lige nacija B mi po ucinku budemo medju bolja dva. Takoreci nemoguce.
pasha Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Pre sveag je vazno zbog rang liste koja se koristi za grupe kvalifikacija za SP a ako prodjemo na EP onda i za gupe na EP. Tako da bi bilo dobro da ne guibimo.
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 kvalifikacije za svetsko i onako igramo mnogo bolje nego za evropsko. a iz lige nacija je veća prohodnost na evropsko, tako da je povoljnije da se napadne ovaj baraž iz C lige nacija kao sada, nego iz B ali za ekipu je bolje da pobeđuje kad god, jer je i pobeđivanje stvar navike. da se ne bi dešavalo kao sinoć da stanu i da se povuku kad povedu, nego da im to bude normalna da stvar da povedu i da nastave da igraju
Milošica Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) @levi Jel ono juče "igrali smo dobro" bio anti-jinx ili konstatacija? Edited October 9, 2020 by Milošica
Nikodije Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Kakva kuknjava po svetskim sportskim portalima što Haland neće igrati na Euru, kao da je Maradona.
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 47 minutes ago, Milošica said: @levi Jel ono juče "igrali smo dobro" bio anti-jinx ili konstatacija? jinx konstatacija - šablon za izjave posle utakmice 1
Kreator Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Škoti prošli na penale Izrael, a selektor Izraela zamenio Nathka u 70.minutu. Kakav danak neiskustvu
Zico Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Skoti poslednji put videli veliko takmicenje daleke 1998. godine. Sad ce kao da se kvalifikuju, how yes no.
Cash Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 5 minutes ago, Zico said: Skoti poslednji put videli veliko takmicenje daleke 1998. godine. Sad ce kao da se kvalifikuju, how yes no. I te 98- e su bili kanta. Maroko im je spakovao 3 komada
Cash Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, dragance said: I nereseno sa Brazilom u prvoj utakmici? Nop. Pukli su 2:1
Recommended Posts