Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
On 6.10.2020. at 18:01, Filozof manijak said:

Istumbaraćemo vikinge :fantom:

Samo da kvotujem sebe :sleep:

• +1 1
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1027

• Cash

1000

Posted
5 hours ago, Dimitrije said:

Jedino sto me plasi je nagla zaraza koronom u Srbiji. Da sledstveno tome UEFA proglasi Beograd za nesiguran grad za odigravanje utakmice pa da onda nesto mulja oko promene domacinstva ili eliminisanja naseg tima ako puno nasih igraca i clnova strucnog staba ima pozitivne testove isl.

Veci je problem eventualna zaraza igraca. 

• +1 1
Posted

I dalje ima jajarenja i gubitnickog mentaliteta. Primera radi, Gacinovic uzima loptu pred kraj drugog produzetka, ima cistu kontru za 4 na 3 i neko sa klupe mu vice: stani, stani...on stao, mi vreme nismo sacuvali a mogli smo u kontri da resimo utakmicu. E to je problem u nasem razmisljanju u fudbalu.

Da ne govorim kako smo glupo primili pogodak. Trojica nasih stoje, niko ne ulece u sut.

Ali bi sa pobedama trebalo da dodje samopouzdanje i da se to menja.

Protiv Skota isto kao protiv Norveske. Puno trcanja i discipilne u igrim. Trebalo bi da smo bolji sto se tice znanja fudbala.

• +1 1
Posted
45 minutes ago, Nikodije said:

Ne verujem u tu priču da trener može "psihički da spremi" ekipu za jednu konkretnu utakmicu, psihologija je malo kompleksnija stvar. Pre bih rekao da ih je dobro posložio pa su se igrači osetili komfornije jer su videli da tu postoji neka ideja i da kroz tu ideju njihovi kvaliteti mogu biti upotrebljivi, a onda se to videlo i na terenu. Rekao bih da dugo nismo imali ovako ozbiljnu pripremu neke utakmice. Nadam se da se nismo izduvali i da za mesec dana možemo da ponovimo nešto slično iako mislim da će to biti teža utakmica. Juče je bilo prostora za igru dok će Škoti verovatno da parkiraju autobus. Trebaće strpljenja i umešnosti da se to razbije.

Skoti ako parkiraju autobus mi dobijamo. Mi imamo dovoljno visokih i jakih igraca u napadu da to razbiju. Skoti su nizi od Norvezana. Zato nije trebalo onoliko forsirati Mitrovica sa nabacivanjima. Mi smo dolazili u najbolje prilike uglavnom igrom po zemlji.

Hteo sam da dodam da je previse oklevanja kada se dodje na 16 m i kruzi se umesto da se sutne. SMS i Tadic, kao nasi organizatori u napadu cesto rolaju loptu i cimaju umesto da sutne ili brzo dodaju.

Posted

I konačno lepi dresovi, najzad dobre boje. 10k su na sajtu FSS-a, ne znam da li negde ima za manje para.

• +1 4
Posted

Sad da pokazemo da ovo nije "slucajno", tako sto cemo pobediti Madjare I bar remi sa Turcima.

Posted
6 hours ago, Dimitrije said:

Jedino sto me plasi je nagla zaraza koronom u Srbiji. Da sledstveno tome UEFA proglasi Beograd za nesiguran grad za odigravanje utakmice pa da onda nesto mulja oko promene domacinstva ili eliminisanja naseg tima ako puno nasih igraca i clnova strucnog staba ima pozitivne testove isl.

Pre će Škotsku da zajebavaju zbog korone. Glazgov, a i cela Škotska (kao i sever Engleske) beleži nekontrolisan rast slučajeva.

Posted
7 hours ago, Dimitrije said:

Tumba se nije obazirao na medije koji su ga kritikovali i ismevali, pa ne verujem da ce da se obazire i na slavopojke koje ce da slede.  Dobro je sto ima jos ove dve utakmice protiv jakih reprezentacija tako da moze da isproba jos nekolicinu igraca na koje moze ozbiljno da racuna.  Ima sirok spisak pozvanih, pa ove koji su premoreni ne mora da forsira.  Bice zanimljivo sa Madjarima.  Izgleda da im je fudbal u usponu i to me raduje.  Nekada smo igrali svake godine prijateljske utajkmice sa Madjarskom; jedne godine na NEP-u a jedne na JNA.  Bile su to dobre utakmice u kojima smo uglavnom dobijali lekcije iz fudbala, ali korisne lekcije od majstora fudbalske igre.

Jeste, puno ulazu ali uglavnom im stranci nose Ferencevaros. Plus je Ferenc imao puno srece protiv Svedjana da ujde u LS, mnogo su bolji bili Svedjani u igri i prilikama.

Jos im ne vidim mladje selekcije da prave dobre rezultate.

Iako su napredovali u to nema sumnje.

Inace Gudelj se pred kraj regularnog dela dosta raspadao. On je delom kriv za pogodak koji smo primili jer on nije izblokirao sut. Nije jedini krivac.

Dobar deo utakmice je dobro odigrao.

Posted
21 minutes ago, Milosh76 said:

Sad da pokazemo da ovo nije "slucajno", tako sto cemo pobediti Madjare I bar remi sa Turcima.

Kada su te utakmice u Ligi nacije, pre ili posle meča sa Škotima?

Ako su pre, apsolutno su nebitne i rezultatski i takmičarski.

Posted

sta se lozite, i onako se skotlandjani nece proci..:fantom:

Posted

liga nacija se igra u ovom okupljanju, a finale sa Škotskom u sledećem prozoru u novembru

rezultatski možda je i bolje da se ispadne opet u 3 ligu nacija, ali za momentum reprezentacije je  bitno da se pobeđuje

Posted
16 minutes ago, pasha said:

Inace Gudelj se pred kraj regularnog dela dosta raspadao. On je delom kriv za pogodak koji smo primili jer on nije izblokirao sut. Nije jedini krivac.

Dobar deo utakmice je dobro odigrao.

Milivojević je odlučio da prestane da prati igrača.

Posted (edited)
30 minutes ago, Filozof manijak said:

Kada su te utakmice u Ligi nacije, pre ili posle meča sa Škotima?

Ako su pre, apsolutno su nebitne i rezultatski i takmičarski.

Sa Madjarima u BG  igramo 11.10, a sa Turcima u gostima 14.10.

Edited by Milosh76
Posted
27 minutes ago, levi said:

rezultatski možda je i bolje da se ispadne opet u 3 ligu nacija, ali za momentum reprezentacije je  bitno da se pobeđuje

kakav je bio momentum reprezentacije pre utakmice sa Norvežanima?

Tumba je lepo posložio prioritete, pustio niz vodu Ligu nacija da bi se koncentrisao na najbitnije. I sam sam mislio da ćemo lagano izgubiti, ali eto, demantovali su me.

Sad je najbitnije da se neko od igrača ne povredi, ili ne zarazi, a za utakmice Lige nacija nek izvede B sastav (i igrače projektovane za budućnost)

Posted

Bilo bi dobro da ne ispadnemo iz LN. Moze da znaci za kasnije kvalifikacije za SP. Ne bi me cudilo da fifa i uefa tako nesto naprave, da se racuna ova LN.

• +1 1