Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

@kud u maglu Simoviću

To sa Kolarovim i iznošenjem lopte je jako bitna stvar za Tumbin sistem igre i glavni razlog što je zacementiran tu gde je.

Edited by Milošica
  • Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

994

Posted

SMS :hail: gol kokoškom s krila u stilu Mileta Isakovića.

Posted
7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Mislim da on nije ni gađao gol već hteo da nabaci Mitroviću na glavu.

No nema veze, bitno da je ušla.

Ma, gadjao je gol ocigledno, ne padaj na budalesanje onih samozvanih strucnjaka sa Sport Kluba. Golman je seo i zatvorio ugao, jedino je onako mogla lopta da prodje. Koliko god je izgledalo da je fluke onoj lopti niko nije bio ni blizu da je zaustavi. Majstorski potez ali za takve poteze mora bas da te boli djoka sta ce neko da kaze ako ti ne prodje. Od Piksijevog gola Spancima na SP u Italiji nisam video da je neko ovako namagarcio odbranu.

• +1 4
Posted

Tako mi je delovalo, verovatno grešim. Ne znam ni šta su rekli, imao sam sluške na ušima, nervirao me komentator.

Posted

Naravno da je majstorski gol...

Posted
5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Tako mi je delovalo, verovatno grešim. Ne znam ni šta su rekli, imao sam sluške na ušima, nervirao me komentator.

Gadjao je gol. Ko god je sutnuo loptu u zivotu zna da napravi razliku kad je sutnes kontrolisano a kad ne mozes da je zakacis dobro pa ode negde u pravac koji gadjas. U prenosu se nije videlo sta je uradio, verujem da niko od nas nije ni ocekivao ovakav sut, ali na ponovljenom snimku se jasno video da je uradio tacno ono sto je hteo. Na kraju, decko je sam rekao da je sutnuo na gol, ne vidim nijedan razlog da mu ne verujemo. Tim pre sto je SMS u pitanju, ako bih od nekog ocekivao da uradi ovo u ovako vaznom momentu to je on.

Posted

Jbt gledao tekmu u društvu i dok nisam ušao ovde sad ne bi mi ni palo na pamet da čovek nije hteo da šutira. 

Tumba :ziga:

Posted

Ne mogu ljudi da veruju da je neki Srbin tako rafinirano podbo loptu umesto da je zalepi pod svodove Ulevi stadiona pa zato misle da je slučajno.

Posted

ja gledao neki UK stream, tamo su do kraja meča pričali o toj završnici kako je dirty, nasty, tasty, classy, kako bi svaki smrtnik proburazio loptu kopačkom ali da je SMS ipak nešto drugo i da ga je tako mekano metnuo kao da nosi papuče a ne kopačke. 

I naravno čudili su se što nije pre ušao.

Posted
45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:sleep:

dobro je posložio tumbica ovo. malo visi ristić, nije krilo njegova pozicija. šteta, deluje kao potencijal za rotaciju

lazović i gudelj odlični večeras, ali nedovoljno da pomrače zvezdu večeri

drugi gol sms-a maestralan

možda bi on trebao da igra startnu lažnu devetku iza mitra, da ga pakuje i bocka ove otpatke, a tadić kao poslovođa iza njih

u odbrani definitivno škripi, ako je kolarov štoper. opet, ako smo bez njega drama je da se iznese lopta do centra

Bez Djuricica to je spor i trom napad. On se moze obrzati sa Radonjicem ali tu ima drugih problema onda. Takodje je Vlahovic je brzi i okretni igrac od Mitrovica.

Nama danas nije igrao Kostic po levoj strani i sve je islo preko Lazovica desno.

U odbrani skripi, ja bih npr. pre S. Mitrovica stavio Veljkovica koji je konacno povezao neke dobre partije u Verderu a sa njime i raspali Verder u Bundesu. Ali to sam ja, Tumba je stavio S. Mitrovica i pobedio, kraj price. Plus se Holand prakticno nije video osim jedne prilik u prvom poluvremenu iz kornera kada je mislim Maksimovic izbacio sa gol linije i to je Norveska prakticno jedina ozbiljna prilika osim pogotka koji su dali jer su nasi igraci gledali umesto da ulete u sut kao sto su uradili na kraju prodduzetka.

• +1 1
Posted
1 hour ago, J-♣ said:

pa bio je, naravno ne na onom ajaksovom ili Muslinovom,

za prvi go je gađao ono dvoje na drugoj stativi i pogodio Mitrovića koji asistirao za go,

a za drugi je direktno asistirao SMS-u

mislim da našoj reprezentaciji fali više raspoloženih i pokretljivih "srednjaka", da ga protivnik ne udvaja tako brzo

svakako da je pre 2-3 godine igrao bolje

Tadic vec duze vremena previse davi loptu.

To radi i SMS ali zbog ovo sto je uradio ce mu se mnogo toga zaboraviti.

Ali moze i treba brze lopta da ide.

Takodje jako lose kontre igramo, lose dodajemo u kljucnim trenucima kada trebamo izbaciti igraca u veliku priliku kroz prostor.

Posted

budite realni, bez tadica bismo bili kurac na biciklu

• +1 1
Posted
5 minutes ago, ToniAdams said:

budite realni, bez tadica bismo bili kurac na biciklu

+1

Pitanje je da li bismo danas pobedili da nije bilo njegove reakcije kod drugog gola.

Posted

Mislim da je Risti danas odradio puno korisnih sitnih stvari (gradjenje, cuvanje lopte pod pritiskom).  Za ovu utakmicu bio je dobar izbor.  U Beogradu ce verovatno na njegovom mestu da zaigra Kostic ako se oporavi.