Dimitrije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Igracemo finalni mec sa jos jednim rmpalijskim timom. Bolji smo od Skota i trebalo bi da pobedimo. Nadam se samo da pandemija koju prognoziraju da ce da kulminira kod nas sredinom Novembra ne napravi belaj oko domacinstva i zdravlja igraca.
MocaVukotic Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Tadic mora da se pojavi uskoro, sto pre to bolje, mnogo nam je lakse kad je on na nivou.
James Marshall Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Jebote Novakoviću idi makar ošišaj i dovedi u red tu bradurinu, radiš na televiziji, ne na radiju.
Dimitrije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) Tumba je poceo mec sa igracima koji igraju utakmice u svojim timovima, a ne sa igracima koji imaju najveci pedigre a dzedze na klupi. To je pomoglo da nas tim razvije, nametne i kontrolise igru. Samo da se oslobodimo gubitnickog mentaliteta da kad povedemo pocnemo instiktivno da se branimo i da gresimo. Tumbo, majstore. Edited October 8, 2020 by Dimitrije 1
Nikodije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) Carsku utakmicu je odigrao Đuričić, voleo bih da vidim statistiku, ali skoro da nije grešio u pasovima. Rekao bih najbolja utakmica za repstaciju nekog igrača još od one epske partije Tadića protiv Austrije 2017. Edited October 8, 2020 by Nikodije 2
levi Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 jbt od koga je ispao Bajević, ova Norveška je nabila S Irsku 5:1 u prošlom prozoru 1
J-♣ Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 14 minutes ago, MocaVukotic said: Tadic mora da se pojavi uskoro, sto pre to bolje, mnogo nam je lakse kad je on na nivou. pa bio je, naravno ne na onom ajaksovom ili Muslinovom, za prvi go je gađao ono dvoje na drugoj stativi i pogodio Mitrovića koji asistirao za go, a za drugi je direktno asistirao SMS-u mislim da našoj reprezentaciji fali više raspoloženih i pokretljivih "srednjaka", da ga protivnik ne udvaja tako brzo svakako da je pre 2-3 godine igrao bolje
SNARC Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Jedna stvar mi se vrzma po glavi.. Sa kojom bi jacinom i intenzitetom majka SMS-ova stucala veceras i nocas..i narednih par dana da mu ono nije uslo pa da se otislo na penale koji bi lose prosli po nas. Momak vise ne bi smeo da udje u Srbiju.
Dankan Ajdaho Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 13 minutes ago, SNARC said: Jedna stvar mi se vrzma po glavi.. Sa kojom bi jacinom i intenzitetom majka SMS-ova stucala veceras i nocas..i narednih par dana da mu ono nije uslo pa da se otislo na penale koji bi lose prosli po nas. Momak vise ne bi smeo da udje u Srbiju. Mislim da on nije ni gađao gol već hteo da nabaci Mitroviću na glavu. No nema veze, bitno da je ušla.
Nikodije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Tunba majstorski našpanovao ekipu. Čini mi se da ovako konkretni, fokusirani, borbeni i kao pušteni s lanca nismo bili još od Antare.
SNARC Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Just now, Dankan Ajdaho said: Mislim da on nije ni gađao gol već hteo da nabaci Mitroviću na glavu. No nema veze, bitno da je ušla. To je jednako ludilo poput onoga koje je upravo napravio..Bilo sta osim zakucavanja lopte u gol nema mnogo smisla. Srecom..ispade genije. Veceras je izjavio da je bas ovo hteo da uradi..Nisam siguran sta o tome da mislim
Milošica Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ja sam prilično siguran da je šutirao u gol.Znajući ga,onakva reakcija u toj situaciji uopšte nije iznenađenje. Ništa manje genijalna nije bila reakcija Tadića u toj situaciji.Takva smirenost,primetiti čoveka koji mu je iza leđa i dodati mu... 1
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 On 6.10.2020. at 17:50, kud u maglu Simoviću said: dobijamo norvežane lagano dobro je posložio tumbica ovo. malo visi ristić, nije krilo njegova pozicija. šteta, deluje kao potencijal za rotaciju lazović i gudelj odlični večeras, ali nedovoljno da pomrače zvezdu večeri drugi gol sms-a maestralan možda bi on trebao da igra startnu lažnu devetku iza mitra, da ga pakuje i bocka ove otpatke, a tadić kao poslovođa iza njih u odbrani definitivno škripi, ako je kolarov štoper. opet, ako smo bez njega drama je da se iznese lopta do centra
napadaj Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 I ja sam ubeđen da je šutirao, vidi se iz ugla kamere koja je stajala kod reklama bočno od gola da mu lopta nije prešla preko noge i da je udario baš kako je želeo.
Recommended Posts