John Coltrane Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Sad reče ovaj na SK "ima priliku da Škote pošalje u Beograd" . To je to 12.11. na Marakani nam dolaze Škoti.
ZokiAsov Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Mocni skoti ne grese. Nece pamtiti beograd po lepom Pustite dedu, on je na zadatku odbrane reprezentacije
nisam ja Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Just now, nisam ja said: puštaju mitros on fire
levi Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 jedna utakmica, odavno je to žrebano da je pobednik naše utakmice domaćin finala mislim da su to originalne propozicije lige nacije, nije zbog korone
ZokiAsov Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 minute ago, W.F.C. said: Cekaj kad se igra, u novembru? 12og novembra
goofs Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Sad narednih dana igramo sa Madjarima i Turcima u ligi nacija, s obzirom kako smo poceli vredelo bi bar izboriti opstanak. Ova liga nacija daje neku prohodnost za baraz za SP, ali jako je tesko to ubosti i gotovo nikakve su sanse da nam zapadne.
harper lee Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Sad dolazi tezi deo posla, dobiti utakmicu pre koje ce domaci tabloidi da nas proglase za apsolutnog favorita. Ove situacije gde se svi sprdaju s nama su nam nekako lakse za igranje. Norvezani su se toliko naostrili na ovu utakmicu, bili su uvereni da ce da nas pregaze i da je samo pitanje koliko golova ce nam dati a realno su veceras bili kurac od ovce i trebalo je da popiju nekoliko komada. 3
Cash Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Kad igramo protiv Skotske(za koga ce Lancia navijati). Inace mesec oktobar je bas sretan za nasu fudbalsku repstaciju: 1997 poslednji dani oktobra mi spakujemo Madjarima sedmicu. 1999 oktobra odigrali istorijskih 2:2 u Zagrebu i otisli na Euro 2001 nismo se plasirali na Sp al opet smo u oktobru spakovali LUXU 6 komada 2003:nismo otisli na Euro, tog meseca pobedili Wales 3:2 u Cardiffu 2005: 12.10 pobedili BIH i direktno se plasirali u Nemacku 2007: u oktpbru igrali 1:1 u Portugalu 2009: u oktobru deklasirali Rumune i otisli na SP u Juznu afriku 2011: Jedini oktobar koji nije valjao.Izgubili od SLO 1:0 i ostali bez Eura. 2013: Nismo se plasirali u Brazil al smo tog oktobra napunili Makedonce. 2015: Pobedili mrske Albance sa 2:0 u Skadru. 2017: U zadnjoj utakmici pobedili Gruziju i otisli na SP u Rusiju 2020: Pobedjujemo Norvesku i dolazimo na prag plasmana na Euro Da oce Korona da odlozi Euro 2021 na oktobar pa da budemo prvaci Evrope 2 3
Recommended Posts