Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

matematika je egzaktna: Igrac koji ima nastup za repku vredi bar 40% vise od igraca koji nema nastup. Igrac bez nastupa u repki zavrsava u Ukrajini, Rusiji ili Grckoj u najboljem slucaju. B tim ce biti pun igraca kojima treba napumpati cenu. Zaboravljate da je Tolo "poznati Suboticki biznismen" ;)

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Za vrijeme Antica u A timu su se nasli Raca i Mrdja a u prvih 11 je bio Milijas.Ali o tome ne mozemo jer Nema BoljihInteresantno je kolkiko se ovdje Petkovic kritikuje a koliku podrsku ima Antic iako su ostvarili slican uspjeh.

Posted
Za vrijeme Antica u A timu su se nasli Raca i Mrdja a u prvih 11 je bio Milijas.Ali o tome ne mozemo jer Nema Boljih™Interesantno je kolkiko se ovdje Petkovic kritikuje a koliku podrsku ima Antic iako su ostvarili slican uspjeh. neuspjeh.
Poslednji uspeh sa repkom je postigao Sany, ovo sve ostalo je sprdnja.
Posted

S obzirom na kvalitet igraca u tadasnjoj reprezentaciji i Tumbas bi ostvario bar isti uspeh.

Posted

Mislim da nam je sadasnja bar podjednako kvalitetna. Inter, ManUtd, Juve, Loverpool, ManCity, Chelsea... I svi igraju u svojim klubovima. Da, naravno, tu je i :ziga:

Posted
:lol: Još da se ekipe slažu poput lego kocika, to bi bilo to.
Posted

ima da vidis kad ih pizon sad slozi. Bice bas kao legolend. Srbija prvak evrope! :lol:

Posted (edited)

u slaganju lego kockica?inace ovo kenjanje po pizonovom spisku, a da ga jos nije objavio, je tupavo.verujem da ce u tom segmentu ostvariti 1 napredak u odnosu na radomira.dovoljno je sto ce ukloniti rukavinu, petrovica i milijasa (bar se nadam).

Edited by Psihodelija
Posted
Za vrijeme Antica u A timu su se nasli Raca i Mrdja a u prvih 11 je bio Milijas.Ali o tome ne mozemo jer Nema BoljihInteresantno je kolkiko se ovdje Petkovic kritikuje a koliku podrsku ima Antic iako su ostvarili slican uspjeh.
I dalje me obliva hladan znoj kad neko kaze Gelsenkirchen, dok je s druge strane Antic dobio Nemce.
Posted (edited)

Pa Petkovic nije imao srecu da vodi reprezentaciju protiv Njemaca. <_<

inace ovo kenjanje po pizonovom spisku, a da ga jos nije objavio, je tupavo.verujem da ce u tom segmentu ostvariti 1 napredak u odnosu na radomira.dovoljno je sto ce ukloniti rukavinu, petrovica i milijasa (bar se nadam).
Tupavo je i vjerovati u 1 napredak jer je opstepoznato da nemamo bolje Edited by borris_
Posted
u slaganju lego kockica?inace ovo kenjanje po pizonovom spisku, a da ga jos nije objavio, je tupavo.verujem da ce u tom segmentu ostvariti 1 napredak u odnosu na radomira.dovoljno je sto ce ukloniti rukavinu, petrovica i milijasa (bar se nadam).
nije stvar u spisku igraca, stvar je u pizonovom trenerskom umecu. Kad se samo setim pokidanih zivaca prosle sezone. A da ne pricamo da posle Pizona uvek dolazi Kratko:isuse:
Posted
Pa zonPi je i rekao da ce B selekcija biti sastavljena od igraca iz domace lige, i da ce igrati prijateljsku sa S. Arabijom...
Eto prilike za Bonbu™, Gumu, Tomića i Lolu da se nametnu.
Posted

Ja se zajebavao, a ono...:lol:Ja se nes sećam da sam ga video na nekom spisku.

Posted

RTS najavljuje Lomića i Paju i naravno povratak Stojkovića, a nepozivanje Rukavine i Isailovića