de Sisti Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 (edited) Ipak sa 3 u odbrani, wing bekovi Kostic i Lazovic Edited September 3, 2020 by de Sisti
James Marshall Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Nije, tu su Bugari, naši su na Nova S (poslije AdriaMax) 1
SNARC Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 2 hours ago, James Marshall said: Sjećam se da sam ispalio rodbinu za neko preseljenje da bih otišao na tu tekmu, da bih se sa nje vratio popišan kao rijetko kad u životu. To je bila jedna od tekmi u kojoj je umro dio ljubavi i zainteresovanosti za tu ekipu i savez. A kad se sjetim da smo prije toga par godina išli kolektivno na prijateljsku sa Nigerijom, ludilo, pun stadion, atmosfera. Sad tako nešto ne mogu da zamislim ni na odlučujućoj tekmi kvalifikacija Nekih 8-9 godina posle te bila tekma sa Francuskom..Antic vratio veru u repku..igrali smo lep fuzbal, preko krila..Lane i onaj plavusan kome se ne mogu setiti prezimena su bas sjajno saradjivali sa svima.. I sad smo opet ovde.. Da sacekamo jos desetak godinica. Te se tekme protiv Ruja secam da su nasi panduri tukli ruske navijace u poluvremenu..tek tada je zivnuo ceo stadion sa "Plavi, plavi".
Filozof manijak Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 3 minutes ago, SNARC said: .Lane i onaj plavusan kome se ne mogu setiti prezimena su bas sjajno saradjivali sa svima.. Miloš Krasić
SNARC Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Just now, Filozof manijak said: Miloš Krasić Taj.
dranki dak Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 http://www.sipragezabava.com/sport-klub-1-live-uzivo.html hrvatski sport klub 1
gone fishing Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 e sada da vidimo nove dresove inspirisane teslom
Њујоркер Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Zasto rusi (a i par drugih repki) nose grb na dresu, a mi usranog saveza? Sumnjivo mi to kao fufa/uefa pravilo... Vracaj orlusinu!
John Coltrane Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 A u dresova, ko da smo Finska ili Honduras.
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 8 minutes ago, John Coltrane said: A u dresova, ko da smo Finska ili Honduras. napokon nešto normalno za videti
John Coltrane Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: napokon nešto normalno za videti
Delija67 Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 14 minutes ago, Њујоркер said: Zasto rusi (a i par drugih repki) nose grb na dresu, a mi usranog saveza? Sumnjivo mi to kao fufa/uefa pravilo... Vracaj orlusinu! Mi nemamo ni grb saveza. Ne znam sta je ova zutoljubicasta kerefeka
Recommended Posts