W.F.C. Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Vise je to 4-2-4-0, svakako dobar sistem, samo steta za Mitra koji jedini ove repr. sedmice ne dozivljava kao odmor. Ali bar ce se naobarati rekorda, zasluzeno. Ostali su dno.
levi Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 (edited) 343 je to ali nije bitno jel igra za Ruse ovaj zmaj? ovo mi je hajlajt corona-sezone do sad Edited September 3, 2020 by levi
Nikodije Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 ...samo sto bi u toj muslinovoj formaciji po bokovima igrali rukavina i kolarov,a ne lazovic i kostic
Bright Billy Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 na kom ce cenjenom tv kanalu veceras biti prenos?
levi Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 (edited) Nueva S? Pošto Nueva Sport prenosi Bugarsku, a Sportklub sve ostalo Edited September 3, 2020 by levi
James Marshall Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Trebalo bi da je tako, to trube kroz reklame već par dana
Mil@n Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 3 hours ago, James Marshall said: Utakmice sa Rusijom su uvijek karina, negledljivo ružne, oni uvijek imaju užas od ekipe a mi redovno ne znamo da ih riješimo, još mi je u glavi ona trauma iz 2001, bili na istoku, sunce nam pičilo u oči pola utakmice, a batađorizam je na toj utakmici dostigao vrhunac BiJo i ja, mi valjda gubili 1-0, a on izbacio Žmankea i ubacio krilo, igrali na kraju bez špica valjda, ako se dobro sećam. Mislim da je izbacio i Stankovića koji je do tada igrao odlično. Ukoliko sam nešto pogrešio - pa nisam ni ja savršen...
James Marshall Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 3 minutes ago, Mil@n said: BiJo i ja, mi valjda gubili 1-0, a on izbacio Žmankea i ubacio krilo, igrali na kraju bez špica valjda, ako se dobro sećam. Mislim da je izbacio i Stankovića koji je do tada igrao odlično. Ukoliko sam nešto pogrešio - pa nisam ni ja savršen... Mijat napustio ekipu prije tekme, Savo se povrijedio malo prije iste, počeli sa Drulom i Kežom koje je zamijenio Đorđevićem i ne znam kim, sjećam se da je neki od halfova organizovao akcije bez centarfora.
Ratamahatta Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Saša Ilić branio, tu negde se i Boban fucking Dmitrovic uvalio u repku. Pre toga je Đora primio 6 koma od mlade momčadi u Bg.
James Marshall Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Sjećam se da sam ispalio rodbinu za neko preseljenje da bih otišao na tu tekmu, da bih se sa nje vratio popišan kao rijetko kad u životu. To je bila jedna od tekmi u kojoj je umro dio ljubavi i zainteresovanosti za tu ekipu i savez. A kad se sjetim da smo prije toga par godina išli kolektivno na prijateljsku sa Nigerijom, ludilo, pun stadion, atmosfera. Sad tako nešto ne mogu da zamislim ni na odlučujućoj tekmi kvalifikacija
de Sisti Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 (edited) Da vidimo ko ce ubosti sastav Edited September 3, 2020 by de Sisti
James Marshall Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 2 minutes ago, de Sisti said: Da vidimo ko ce ubosti sastav Reveal hidden contents Možda Tumba uspije ali ne bih kuću na to stavljao 2
Recommended Posts