Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Zato je salence zasluzio 11icu za onaj pas ivici za gol. I dao je sa kreca u kriticnom trenutku. 

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

992

Posted

Btw kupio sam taj prvi broj zurnala, secam se kao juce, izasao neposredno pred mundijal u italiji, spiskovi svih timova, prognoze, intervjui, od prvog broja je ostavio sport da se davi u prasini

Posted (edited)
2 hours ago, MocaVukotic said:

Btw kupio sam taj prvi broj zurnala, secam se kao juce, izasao neposredno pred mundijal u italiji, spiskovi svih timova, prognoze, intervjui, od prvog broja je ostavio sport da se davi u prasini

Ovaj broj je bas dobar. Ima taj dodatak na kraju sa originalnim tekstovima iz starih brojeva od Barija pa na dalje (odbojkasi OI, kosarkasi SP, vaterpolitsi, Djokovic...). Moze ovde (https://webshop.politika.rs/info/sportski-zurnal-8028.html) u digitalnom formatu da se kupi (32 din :)

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted
3 hours ago, goofs said:

Ja se te tekme slabije secam, ali poprilicno sam siguran da Milivoje osim tog poslednjeg penala u Partizanu nikad nista pametno nije uradio, nema teorije da je zasluzio 10. Prototip Rukavina tipa beka, lik koji sparta napred nazad i centrira otprilike u generalnom pravcu sesnaesterca.

Osim sto je istrcao pun sprint u 100 i nekom minutu, ali nije imao ko da ga isprati...svi su bili zbunjeni, mateus da je znao sta ce milivoje da uradi, verovatno bi nekog od igraca napalio da krene napred i da damo gol

Posted

Sad pogledah YT snimak te utakmice, odličan gol. Samo za penale, da se sada igra, one odbrane Kralja se ne bi priznavale (ne mislim na promašene šuteve). Onoliko istrčavanje :isuse:
Da se ne lažemo, Borjan to i danas radi kod nas, a radi(o je) i Mustafa. 

Posted
10 hours ago, radisa said:

Milivojev centaršut je legendaran, nikad niko nije mogao da zna gde ce da završi, ili u autu ili u gol autu ili na tribini...

Milivoje je bio car, opali takav sprint da ga Linford Kristi lasom ne bi uhvatio, pa onda centrira i obori semafor. 

• 1 month later...
Posted

Ef2VRFuX0AUW-uP?format=jpg&name=4096x409

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković i Emil Rockov.

Defanzivci: Nikola Milenković, Nikola Maksimović, stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Aleksandar Kolarov i Filip Mladenović.

Vezisti: Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić, Filip Đuričić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Darko Lazović i Danijel Aleksić.

Napadači: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović i Đorđe Despotović.

Posted

Povratak Smitrovica

kako se igra ovo, jednokruzno, dvokruzno? i zbog cega se tacno igra :huh:

• +1 1
Posted

Ovo nam je raspored u ligi nacija:

03.09. Rus

06.09. TUR

11.10. HUN

14.10. Tur

15.11. Hun

18.11. RUS

A ovo nam je raspored vitražatm za Euro

08.10. Nor (1/2f)

12.11. f

I to sve dok lige igraju sreda-subota cele sezone, plus uglavljuju neke lige sampiona kud gde stignu. a sve to zajedno unutar pandemije.

Posted

Ovaj put imamo 4 Nemanje, a po dva Aleksandra, Nikole, Marka, Dusana i Filipa. Svakako zanimljiva infomacija za statisticare. 

Posted

Od svih pozvanih igraca, da li ima 10-orica koji su igrali takmicarski fudbal u poslednjih mesec dana: Matic, Gudelj, Mladenovic, Mitrovic, Jovic, Despotovic.... ima li jos koji?