W.F.C. Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Trazi se karta vise za Estoniju, najebali su ga.
Rumpelstiltskin Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Najnovija generacija led panela se instališe na ČairuSent from my MI 6 using TapatalkA evo i zguzaSent from my MI 6 using Tapatalk
Zico Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Kada je poslednji put repstacija odigrala dva meca zaredom u istom sastavu?
SNARC Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Mani to.. Nego.. Kada je poslednji put bilo vise redara nego gledalaca ?
levi Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 (edited) Quote Mani to.. Nego.. Kada je poslednji put bilo vise redara nego gledalaca ? kakva glupost. pa na kraju svakog kval ciklusa u kom se nismo plasirali je bilo više redara nego gledalaca zapravo je češći slučaj da reprezentacija nema publiku nego da ima a ovo za dva puta isti sasatav je zapravo zanilmljiv sportski podatak. ali mani to Edited November 17, 2019 by levi
Zico Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 13 minutes ago, SNARC said: Mani to.. Nego.. Kada je poslednji put bilo vise redara nego gledalaca ? Pada mi na pamet mec sa Poljskom na kraju kvalifikacija za euro 2008.
Goranz Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 4 minutes ago, Zico said: Pada mi na pamet mec sa Poljskom na kraju kvalifikacija za euro 2008. Tad je bio potop. Pre će biti sa Kazahstanom u poslednjoj utakmici, tu se čak ni redari nisu pojavili.
Recommended Posts