Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Braća Česi za mirniju noć..

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted

pumpamo samopouzdanje lux, da se napale pred meč sa portugalcima :happy:

Posted

jel smo i sa njima u grupi?

Posted

rekoh vec, kod tumbe i kad das 5 ne mora da znaci da ces dobiti.

Posted

Dominacija !!!

Posted

kad do poslednjeg trenutka strepis od 1 luksemburga

novi nivo jadnosti

Posted

jbg ja pred kraj ozbiljno navijo da nam zabiju :(

Posted

malo falilo da u uđe ona frljoka

šteta nije

:sad:

Posted

Imam utisak da od raspada SFRJ gledam jednu istu utakmicu reprezentacije Srbije. Kad povedemo uskurcimo se i niko kao mi, pola tima odmah prestane da trci, kad gubimo igramo bez trunke samopouzdanja a pola tima opet ne trci jer se usere od straha. Ovo sto su u drugom poluvremenu igrali Tadic, Ljajic, SMS i Kolarov je cisto bojkotovanje saigraca, jednostavno su izasli da otaljaju s minimumom truda.

Kolarov ce igrati za reprezentaciju do pedesete godine zivota, cisto da bi mene nervirao. Kakva je to vreca govana, to majka ne radja.

Posted

Kada Zvezda igra lose ili se izgubi, opasno se iznerviram i naljutim.  Kada reprezentacija igra lose, meni bude zao i tuzno.  Kako dete, mislio sam da u reprezentaciji uvek igraju dobri momci i najbolji fudbaleri koji su nas cesto obradovali pobedama (osim kada ih dohvate Madjari i propisno nakantaju).  To moje osecanje da su reprezentativci dobri momci i dobri fudbaleri i da je reprezentacija nas najbolji tim nikada nije do kraja iscilelo.  Odatle tuga i zalost sto (vise) nisu onakvi kakve sam ih ja nekada zamisljao.

Posted

Najnovija generacija led panela se instališe na Čairue7743eb0861cd6b4ec0e976f84177940.jpg

Posted

Važno je da smo pobedili. Prvo poluvreme bilo je dobro, a što se tiče drugog, nadam se da je selektor Tumbaković video ko bi trebalo, a ko ne bi trebalo da igra“, rekao je Kokeza.

Dosta je bilo zajebancije