Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted
1 minute ago, Zed said:

A ko će onda igrati u bramažu lige B?

Četiri ekipe iz lige B, recimo Bosna-Severna Irska i Slovačka-Irska.

Posted

rajković - nastasić, maksimović, milenković - kostić, sms, milivojević, lazović - tadić, ljajić i mitar

umesto kostića kolarov koga se Ćemo gledati još neko vreme

Posted

Eto kako nam se otvara, moguce je finale baraza sa indisponiranim Bugarima kojima ce mozda da suspenzuju stadion zbog ovih Levski revolucionara sto traze Nis i Skoplje. Laganih 2:0 za nas ako se igra tamo. 

Posted

Ako budemo igrali finale sa bugarima svakako smo mi domacini. 

Posted

Slažem se sa Simovićem.I meni je to prvih 11.

Šteta je što Mitrović i Jović nikako nisu kompatibilni zajedno na terenu.

Posted

ima tu raznih opcija, najtanji smo levo kostić kolarov, sms/grujić/maksimović, milivojević/matić, lazović/živković, ljajić/kostić, tadić/radonjić :isuse: 

mitrović trenutno nema alternativu u joviću dok je u ovakvoj seriji. on, tadić, milivojević i milenković su ključni igrači ovog tima

Posted
49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

rajković - nastasić, maksimović, milenković - kostić, sms, milivojević, lazović - tadić, ljajić i mitrovic.

Ne mogu Ljajic i Tadić skupa da igraju u prvih 11. Više puta dokazano. Možda bi moglo SMS umesto Ljajica a Grujic u sredinu sa Milivojevicem

Posted
8 hours ago, *edited by mod said:

Ako budemo igrali finale sa bugarima svakako smo mi domacini. 

Žrebom se određuje domaćin finala (mi možemo biti domaćini protiv Škotske u finalu).

Posted

Nisam skontao samo - zasto je zacrtano da smo gosti protiv Norveske? Zasto i tu nema zdrebeta?

Posted

U polufinalu je domaćin bolje plasirana ekipa u Ligi nacija. Za finale se domaćin određuje žrebom, koji se obavlja pre polufinalnih mečeva (dakle, znaće se da li će u finalu biti domaćin pobednik meča Norveška-Srbija ili Škotska-BUL/ISR/ROU/HUN).

Posted

Jebiga...Norvežani ubedljivo najteži od svih tih timova...Pride i domaćini...Leba nema tu za Tunbu...

Posted

Ништа мени ту није јасно. Кад су одређени парови, како се зна да играмо с Норвежанима а не са Шкотима нпр?

Posted

Niti to kako su oni bolje plasirani od nas ako nismo igrali sa njima :huh: