Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Los vam je primer, zasto niste uzeli nekog anonimusa iz Ling Long lige? Takodje nigde nisam rekao da ce Tumba (ili bilo koji selektor) pozvati 22 pajsera samo zato sto svi moraju da se prodaju. Sad malo izvrcete ono oko cega je diskusija krenula. Ni FSS nije toliko umobolan da ne zove Tadica, Mitrovica, Milenkovica, Dmitrovica, Milivojevica, Kostica...dakle igrace koji svojim igrama zasluzuju da budu u prvih 11.

Ha, ha, ha.  Los je primer ako ne podrzava hipotezu.  Nadam se da se ne bavite naukom.

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted
44 minutes ago, triple_nippled said:

3-4-1-2 bi bila bas seksi formacija, sa kosticem i lazovicem na bokovima. stopere imamo, sredinu isto, tadic zacementiran na amc i u spicu jovic-mitrovic.

Ko bi igrao na sredini ?

Posted

Baraž ako ne bude baš neke ultra senzacije protivu Norveške...

Posted

Nego ko sad umesto Finske upada u baraz. Jel tute Bugari?

Posted
Just now, ronin said:

Baraž ako ne bude baš neke ultra senzacije protivu Norveške...

A na koga idemo ako prodjemo Norvesku

Posted

Da, kako izgleda na pobednika Bugarska-Skotska

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
13 minutes ago, Cash said:

Ko bi igrao na sredini ?

Onako iz prve, mogli bi sms, gacinovic I maksimovic. Mladi momci, zalog za buducnost. 

Posted

Nećemo mi naravno stići do pobednika SCO - BUL...

Posted (edited)

Sve i jedan selektor je turao panjeve u 11. Pre toga su turali isluzene rage u 11 do smrti. S najjacim trenutnim raspolozivim sastavom ne znam da li smo ikada igde izasli na teren. 

Edit: Halandov sin mece het-trik nasoj po 478. put smusenoj odbrani koja nije imala svoj dan/plan/san, sta god. 

No, posten da budem, da ne bude da mi je samo pun pimpek nasih - Bugarska se raspada jako jako dugo nista od njih. A sad im cak ni igrace ne znam, jedino Milanova, Popova i Djakova, a to su igraci na nizem nivou od Ljajica, Fejse i Lazovica - koji kod nas vise za 11, ponekad cak i 18. 

Ni pre s Berbatovim i oba Petrova nisu bili uspesni, ako se ne varam posle one odlicne generacije koja se raspala na SP 98, oni su samo jedno EP igrali, a i tu su bili za punjenje. 

Edited by Plajvi
Posted (edited)
7 minutes ago, Plajvi said:

Sve i jedan selektor je turao panjeve u 11. Pre toga su turali isluzene rage u 11 do smrti. S najjacim trenutnim raspolozivim sastavom ne znam da li smo ikada igde izasli na teren. 

Pa jesmo protiv Portugala i primili 4 komada

Edited by Cash
Posted

Koji je nas najjaci sastav? Dmitar, Rukavina, Splavarov, Milenkovic, Nastasic, Milivojevic, Matic, Tadic, Lazovic, Kostic, Mitar?

Ili u 11 treba da budu Rajkovic, Maksimovici, SMS, Gacinovic, Radonjic, Jovic? Ne znam ni sam.

Ja bi' probao s 3 CB-a nazad, Nastasic, Milenkovic, Maksimovic, celu desnu Lazovic, celu levu Kostic, centralni i def vezni Milivojevic i Maksimovic, ispred Tadic i napred Jovic i Mitrovic. I ne odustajati od ove ideje bar 5-6 utakmica, da se iskristalise. A ne da skaces iz 4-2-3-1 u ovo, ovi iz odbrane ne znaju gde treba da stoje. 

Klupa: Rajkovic/Dmitrovic, Splavarov, Matic, SMS, Radonjic, Ljajic, Gacinovic.

Posted

i na prvoj utakmici u Portugalu je bio tim bez večine bezveznjaka

iako su  falili neki igrači, ali oni koji su igrali i treba da budu tu

Posted
48 minutes ago, ronin said:

Duel titana...Škotska vs Bugarska

Ne upada automatski Bugarska umesto Finske, već se žreba ko od drugoplasiranih iz Lige C - Bugarska, Izrael, Rumunija i možda Mađarska (ako se ne plasira direktno) ide na Škotsku, Preostale ekipe idu u baraž Lige A (gde će verovatno biti samo Island i čekaće tri ekipe iz nižih liga), čak je vrlo verovatno da najbolje plasirana od njih (Bugarska ili Izrael) bude domaćin u polufinalu.

Recimo, realna je situacija da u baražu lige A igraju Island-Mađarska i Izrael-Rumunija.