pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 4 minutes ago, Ted said: jbg. ne merem gledati, nalazim se na geografskoj tački u Srbiji u koju još nije stiglo zlatno doba. ima neki adsl net koji više ne radi nego što radi, ne bi mogao ni radio prenos da strimuje, mob mreža se šeta između 2g i 4g sa tendencijom da duže bude 2g, a kad je 2g onda internet kao da nema. a kad dođe na 4g onda obično izgubi mrežu generalno, pa se opet povezuje. sad sam se zavezao na net od neke susedne kuće, valjda neće da se ljute ....a i taj net nije nešto, al evo radi sve u svemu, dobijamo 2-1 dje si komso
Mindaugas Žukauskas Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Just now, FPLS said: Ne secam se kad smo bas ovoliko jadno i nemocno izgledali... Na prošloj utakmici?
Ted Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Milosh76 said: Lik predriblao Maksimovica, bukvalno ga poslao po burek i pogodio suprotnu stranu ... golman se bacio da ulepsa.. bloody hell
April Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 A sta ti ovo znaci, ne kapiram?Gleda na portugalskom strinuI jaSent from fav toy
Meazza Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, assignment said: Ovakvoj Srbiji je bolje da igraju kick & rush haos taktiku nego ovo, kao moderno kreiranje gde ne mogu da izađu iz sopstvene polovine... +1 Videla zaba da se konj potkiva.
MiddleClass Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Liga nacija je srecom tu. Lagano na EP.
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 2 minutes ago, Meazza said: A sta ti ovo znaci, ne kapiram? prebacio sam se sa arapskog na ovaj portugalski (ili pak spanski) strim, te prenosim komentatora nekako manje bole golovi kad cujes kako proslavlja 1 minute ago, nisam ja said: Biće 3-2 lagano navlaci ih tunba
Milosh76 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Kolarov dobro sjebao njihovog beka Odnese ga na nosilima
Mr.Mxyzptlk Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ovaj kostic je retos tezak... Kako neki ljudi uspeju u tom fudbalu nikad mi nece biti jasno. Tezak prosekSent from my STF-L09 using Tapatalk
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, dragance said: Ali zar mi nismo evropski brazilci? pa evo jos malo i propevacemo i mi portugalski
Meazza Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, dragance said: Ali zar mi nismo evropski brazilci? Ne u ovom milenijumu.
Milosh76 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) 2 minutes ago, dragance said: Ali zar mi nismo evropski brazilci? "Ako izgubimo od Portugalije nije smak sveta, hoću da se borimo. Ne bi bilo dobro da da ne uradimo sve da obradujem narod, jer igramo za državu i moramo da pokažemo prosionalnost i disciplinu. Prevaziđeno je da smo 'Evropski Brazilci', već samo talentovana nacija koja mora mnogo da radi kako bi vratila taj status", rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi. Edited September 7, 2019 by Milosh76
Recommended Posts