Captain_Darling Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Aleksandar88 said: Znam ja to, imam supernovu, odnosno bivsi Vektor. Problem je sto nemaju NovuS . То је тачно, у Нишу је то бивши Коперникус. Нађите неку добру душу која има EON
assignment Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Mislim, ono klasična repka izgubljena u vremenu i prostoru
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 trenutno zaostajemo 9 bodova za ukrajinom istina imamo i utakmicu manje od fudbalske reprezentacije srbije, gora je samo rukometna reprezentacija srbije
napadaj Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Tačno se po ovim snimcima publike vidi da su karte podelili podobnimaSent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Milosh76 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) 6 minutes ago, Aleksandar88 said: Koliko je ovo pouzdano? Meni operater bez SK-a nije opcija. Ne znam koliko je pouzdano. Koliko sam shvatio imaju stari ugovor za SK pre nego sto su postali Supernova, a on istice krajem godine. E sad, sanse da ga produze su minimalne, jer bi bili prakticno jedini i sa SK i sa Arenom. A da je to veci problem od toga da li prenosi Nova S ili RTS to stoji. Ovako ljudi placaju dodatne kablovske opcije bez ikakve potrebe... a sve sto treba je poseban paket. SBB od skora ima poseban paket za SK, da je pameti da i Telekom to uvede... Edited September 7, 2019 by Milosh76
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 istina, luksemburg nam bezi samo za dva data gola ako do kraja kvalifikacija odigramo tvrdo, mozda primimo manje od njih i zavrsimo ispred
Baldrick S. Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Lepo kupite iptv kod kineza za 20 dolara i vise ne morate da patite. SkySports premier League kanal, FHD. Steta sto nisu mutirali publiku i kao da gledam liga kup izmedju ekipe iz premiijer lige i ekipe iz trece lige
levi Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 makar su počeli da puštaju Radio S muziku umesto Pukni Zoro
Mindaugas Žukauskas Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 2 minutes ago, pbg12345 said: istina, luksemburg nam bezi samo za dva data gola ako do kraja kvalifikacija odigramo tvrdo, mozda primimo manje od njih i zavrsimo ispred Jbg, benelukšanska škola fudbala, uvek jebeni bili
renne Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Koliko je ovo pouzdano? Meni operater bez SK-a nije opcija.PouzdanoKad istekne ugovor sa sbb za sk neće biti produžen
BWA Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 mozda da probamo sa izmjenom kolarov-kokeza. koki igra odlicno za brodarac.
Aleksandar88 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, renne said: Pouzdano Kad istekne ugovor sa sbb za sk neće biti produžen Hvala, moram da pronadjem operatera za kablovsku+internet onda. Rekose mi da u blokovima sbb ne daje mogucnost uvodjenja za neke zgrade (gde nema dovoljan broj stanara zainteresovan za sbb :( ).
Recommended Posts