Aleksandar88 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 E jbg, mislim da to nemam na supernova kablovskoj...
James Marshall Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 pih, kakva je to supernova, a nema ni novu, ništa tu nije super
levi Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Tumba old skul. Prepoznaš pravog trenera po tome što ne izmišlja toplu vodu, nego izvede najbolji tim koji ima Dmitrović, Milenković, Nastasić, Maksimović, Kolarov, Matić, Milivojević, Kostić, Tadić, Lazović, Mitrović
Milosh76 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Sta, nema na mrtvom RTS-u? Jbt pravnice! Ko plati tv prava prenosi utakmicu. Prava za kvalifikacije ima SK i za nasu reprezentaciju NovaS kanal... Veceras SK ne prenosi...I tako ce biti i ubuduce i za EP, cini mi se
Meazza Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Milosh76 said: Jbt pravnice! Ko plati tv prava prenosi utakmicu. Prava za kvalifikacije ima SK i za nasu reprezentaciju NovaS kanal... Veceras SK ne prenosi... I tako ce biti i ubuduce i za EP, cini mi se Odakle ti ideja da sam pravnik? Valjda ce da bude neki strim, nasi komentatori su mi nepodnosljivi.
John Coltrane Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 7 minutes ago, levi said: Tumba old skul. Prepoznaš pravog trenera po tome što ne izmišlja toplu vodu, nego izvede najbolji tim koji ima Dmitrović, Milenković, Nastasić, Maksimović, Kolarov, Matić, Milivojević, Kostić, Tadić, Lazović, Mitrović Mozda Lazovic iznenadjenje, ali deluje prilicno fino.
levi Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 i desni bek je improvizacija, ko god da bude. mislio sam Milenković, ali sad kažu Maksimović desno.. ali bilo je ili neko od njih dvojice ili Rukavina/Gobelja
Shaq Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 ako ne pobede danas raspali portugal, mogu komotno da se rasformiraju..
Milosh76 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Odakle ti ideja da sam pravnik? [emoji3] Valjda ce da bude neki strim, nasi komentatori su mi nepodnosljivi.[emoji38] pomesao sam te sa Mocom [emoji38] Izvinjavam ti se
goofs Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 TuNba krece bez Rukavine, vec me je kupio. Doduse SMS ne igra znaci nece potrajati.
Ratamahatta Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Uci ce Gobelja u drugom da pokrje Penalda.
Recommended Posts