September 7, 20195 yr Tumba old skul. Prepoznaš pravog trenera po tome što ne izmišlja toplu vodu, nego izvede najbolji tim koji ima Dmitrović, Milenković, Nastasić, Maksimović, Kolarov, Matić, Milivojević, Kostić, Tadić, Lazović, Mitrović
September 7, 20195 yr Sta, nema na mrtvom RTS-u? Jbt pravnice! Ko plati tv prava prenosi utakmicu. Prava za kvalifikacije ima SK i za nasu reprezentaciju NovaS kanal... Veceras SK ne prenosi...I tako ce biti i ubuduce i za EP, cini mi se
September 7, 20195 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Jbt pravnice! Ko plati tv prava prenosi utakmicu. Prava za kvalifikacije ima SK i za nasu reprezentaciju NovaS kanal... Veceras SK ne prenosi... I tako ce biti i ubuduce i za EP, cini mi se Odakle ti ideja da sam pravnik? Valjda ce da bude neki strim, nasi komentatori su mi nepodnosljivi.
September 7, 20195 yr 7 minutes ago, levi said: Tumba old skul. Prepoznaš pravog trenera po tome što ne izmišlja toplu vodu, nego izvede najbolji tim koji ima Dmitrović, Milenković, Nastasić, Maksimović, Kolarov, Matić, Milivojević, Kostić, Tadić, Lazović, Mitrović Mozda Lazovic iznenadjenje, ali deluje prilicno fino.
September 7, 20195 yr i desni bek je improvizacija, ko god da bude. mislio sam Milenković, ali sad kažu Maksimović desno.. ali bilo je ili neko od njih dvojice ili Rukavina/Gobelja
September 7, 20195 yr Odakle ti ideja da sam pravnik? [emoji3] Valjda ce da bude neki strim, nasi komentatori su mi nepodnosljivi.[emoji38] pomesao sam te sa Mocom [emoji38] Izvinjavam ti se
September 7, 20195 yr TuNba krece bez Rukavine, vec me je kupio. Doduse SMS ne igra znaci nece potrajati.