June 26, 20195 yr 2 hours ago, theanswer said: podseti me na najjači klip ikad s obzirom u kakvom nam je stanju služba bezbednsti, ne bi me začudilo da aleksandar bobijev janković zameni krstaju
June 26, 20195 yr milovan jovanović, novinar živi u pragu, a ovde je imao neku emisiju na bn i bio čest gost dok je anđus bio živ sad ima spoljno političku emisiju na o2
June 26, 20195 yr Zamisli da ti se Zeljko Pantic smeje Kakav biser, prosto se cudim da mi je promakao.
June 26, 20195 yr Najzad pravi kandidat. Quote I NIJE IZNENAĐENJE: Neško BLIZU klupe Srbije! Autor: mondo.rs 26.06.2019. | 21:39 > 21:46 FSS ima kandidata za naslednika Gorana Đorovića, a to je trener Mladosti iz Lučana. Foto: MN Press 0 A- A A+ Trener Mladosti iz Lučana, Nenad Neško Milovanović, najozbiljniji je kandidat za mesto selektora mlade reprezentacije Srbije, pišu "Novosti".
June 26, 20195 yr On 12.6.2019. at 12:34, kud u maglu Simoviću said: imamo još jednog potencijalnog kandidata
June 26, 20195 yr 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Jel ovo neki Stiven A Smit za siromašne? Prvi put čujem za gospodina. 1 hour ago, MangupIzCivilstva said: Ovo je jedno zdravo ludilo . Ko je ovaj lik? Gde vi zivite... Milovan je bard srpskog novinarstva, strucnjak za sport i geopolitiku.
June 26, 20195 yr Ako je Nesko za mlade, jedino Simo moze da bude za A tim... sve ostalo su prevare i menadzerske kombinacije