TheBigFlegma Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 A evo nam i novog vodje navale :D btw. padace sneg zbog boldovanog.Mrđa i Obradović dali 4 gola na 1 utakmici Jebo sneg, nestaće zemljino magnetno polje, udariće nas kometa.
April Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 (edited) Odlicno, vec se da naslutiti kako cemo igrati u Italiji Pizonova fudbalska filozofija je fudbal kao muška igra Edited September 19, 2010 by April
yolo Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 da, sigurno, s obzirom da mu je i zena nadjena po naredjenju radovana pantovica (tadasnjeg predsednika fk cz)
April Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 To su bila vremena...Zvezdini fudbaleri po direktivi su morali da se zene mladi da ne bi nocu jurili sojke.
Segundo Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pizon pravi korenite promene - osim Lomica, vraca u repku i Ilica.Igra ok, ali malo mi je nerazumljivo da vracas u tim nekoga sa 33 godine, a do prvenstva koje je cilj, imace 35. Btw, razmislja o Banetu na mestu stopera. Krivo mi je sto tog momka seljakaju sa pozicije na poziciju. Jasno je da on ima kvaliteta za obe, ali taman se ustalio kao bek, ovaj ce ga vracati na stopera.http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=19&nav_id=459726Koga ocekujete na spisku Zonpija, a koga vise necemo gledati?
Joe D Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ocekujem da ce zvati one koje mu izdiktira Tole i ekipa, a koji su to, nemam pojma.
Milosh76 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Baneta vrati u sredinu i znamo da necemo strepeti zbog glupih gresaka jer su on i Vidic dovoljno iskusni i kvalitetni da se jako dobro dopunjuju. Ubacivanjem Lomica dobijamo nekoga ko ume da sutne precizno sa vise od 25 metara i da pogodi okvir gola, a ne tribinu. Ubacivanjem Ninkova nam garantuje borbenost i jos jednog igraca koji ima dobar centarsut, a to je ono sto nam fali trenutno, a usput rasterecuje Krasica.Inace u pravu je da nam tteba profil igraca kakav je Sasa Ilic, samo je problem sto ga mi nemamo.
Joe D Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ubacivanjem Lomica dobijamo nekoga ko ume da sutne precizno sa vise od 25 metara i da pogodi okvir gola, a ne tribinu. Znaci da ocekujemo i Bombu u reprezentaciji, posto je to veliki problem ocigledno?
Bright Billy Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pizon pravi korenite promene - osim Lomica, vraca u repku i Ilica.Igra ok, ali malo mi je nerazumljivo da vracas u tim nekoga sa 33 godine, a do prvenstva koje je cilj, imace 35. Btw, razmislja o Banetu na mestu stopera. Krivo mi je sto tog momka seljakaju sa pozicije na poziciju. Jasno je da on ima kvaliteta za obe, ali taman se ustalio kao bek, ovaj ce ga vracati na stopera.http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=19&nav_id=459726Koga ocekujete na spisku Zonpija, a koga vise necemo gledati?za ilica sigurno ima mesta medju 23 a i za lomica, bar dok se kolarov ne oporavi (verovatno i posle, jer mislim da je bolji od obradovica).paja umesto rukavine i stameni umesto nekog od rez golmana. falice i zadnjih veznih...
Malvo Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Аko se Ivanovic vrati u sredinu, onda imamo tri leva beka: Lukovica, Obradovica i povredjenog Kolarova. Nisam siguran kako se Lomic uklapa u tu racunicu.
Segundo Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 (edited) Slazem se da bi mozda Bane i Vida bili idealna kombinacija stopera, ali to moze biti i mac sa dve ostrice, jer koliko god Bane bio vrhunski, decko vec duzi vremenski period igra beka - i u reprezentaciji i u Celziju! Lomic je mozda bolji od Obradovica, meni bas i ne, jer se jos uvek uzdam u talenat ovog drugog i godine, te je perspektiva pred njim. Edited September 19, 2010 by Segundo
borris_ Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Sta ce Lomic u reprezentaciji?Tu su Lukovic i Obradovic a Kolarov se vraca iduce godine.Bane igra desnog beka u Celsiju i bilo bi glupo ga stavljati na stopersku poziciju.Ilic... Trebao je on davno biti redovan u reprezentaciji ali Djoric i strucnjaci su rekli da je on slab za reprezentaciju. Sada je star.
ivamehiva Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 (edited) samo kompletan idiot može da stavi ivanovića na poziciju štopera, osim ako nije neka teška iznudica pred kraj utakmice... Edited September 19, 2010 by ivamehiva
Recommended Posts