Apollo Creed Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ipak, interesantnija dilema, Mitrović ili Jović, ostala je bez rešenja. "A, možda Prijović zaigra? To je dilema koja muči i mene. Odluku ću doneti večeras posle treninga". Ali, samo minut kasnije strateg Orlova se ofirao. "Da li imam još neku dilemu u timu? Ne, jer znam sastav koji će zaigrati već nedelju dana".
*edited by mod Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 27 minutes ago, Apollo Creed said: Ipak, interesantnija dilema, Mitrović ili Jović, ostala je bez rešenja. "A, možda Prijović zaigra? To je dilema koja muči i mene. Odluku ću doneti večeras posle treninga". Ali, samo minut kasnije strateg Orlova se ofirao. "Da li imam još neku dilemu u timu? Ne, jer znam sastav koji će zaigrati već nedelju dana". Kako stoje stvari Jovic ce pre da bude u startnih 11 u Realu a kod nas ce da ulazi sa klupe po potrebi...
Moća Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Oce li biti na Sk kao prosli put?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zico Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Opa Djilak i Solas ukralo repstaciju, zuta bagra. Rutinski dobijamo 2-0 ili 2-1
renne Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Opa Djilak i Solas ukralo repstaciju, zuta bagra. Rutinski dobijamo 2-0 ili 2-1 Pa odavno
John Coltrane Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Jovic i Prijovic?!? jbt mi ovoliko ofanzivno nismo izasli nikad.
Baldrick S. Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Nova SSta je Nova S? Ne pratim domace kanale pa da znam sta da trazim na iptvju. Tako se zove?Sent from my SM-G930F using Tapatalk
adasevic Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Realno nikad repka nije imala ofanzivniji sastav. Pustio krstaja muda. Cudi samo prijovic pre mitrovica... Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Recommended Posts