June 7, 20195 yr Ipak, interesantnija dilema, Mitrović ili Jović, ostala je bez rešenja. "A, možda Prijović zaigra? To je dilema koja muči i mene. Odluku ću doneti večeras posle treninga". Ali, samo minut kasnije strateg Orlova se ofirao. "Da li imam još neku dilemu u timu? Ne, jer znam sastav koji će zaigrati već nedelju dana".
June 7, 20195 yr 27 minutes ago, Apollo Creed said: Ipak, interesantnija dilema, Mitrović ili Jović, ostala je bez rešenja. "A, možda Prijović zaigra? To je dilema koja muči i mene. Odluku ću doneti večeras posle treninga". Ali, samo minut kasnije strateg Orlova se ofirao. "Da li imam još neku dilemu u timu? Ne, jer znam sastav koji će zaigrati već nedelju dana". Kako stoje stvari Jovic ce pre da bude u startnih 11 u Realu a kod nas ce da ulazi sa klupe po potrebi...
June 7, 20195 yr Opa Djilak i Solas ukralo repstaciju, zuta bagra. Rutinski dobijamo 2-0 ili 2-1 Pa odavno
June 7, 20195 yr Nova SSta je Nova S? Ne pratim domace kanale pa da znam sta da trazim na iptvju. Tako se zove?Sent from my SM-G930F using Tapatalk
June 7, 20195 yr Realno nikad repka nije imala ofanzivniji sastav. Pustio krstaja muda. Cudi samo prijovic pre mitrovica... Sent from my RNE-L21 using Tapatalk