April 30, 20196 yr Ми смо њих у Италији надиграли, нисмо њима ништа вратили. Ја разумем ти си оно човек изнад страсти сурово објективан као Бран Хал 9000. Ја напросто нисам тако духовно уздигнут човек. Мрзим Шпанију у свим живим спортовима. И поред тога што нису признали Косово.
April 30, 20196 yr Ma kakav Bran ili HaL, prosto mislim da je trošenje energije na negativne emocije čisto rasipanje
April 30, 20196 yr 8 minutes ago, porucnik vasic said: Мрзим Шпанију у свим живим спортовима. Apsolutno. Čak i u bagmintonu.
April 30, 20196 yr Ja ih ne volem u basketu, najvise volim kad njih karamo, ali u fuci nisam bas nesto mrzitelj. Da dodam jos ulja na vatru, EP 2000 i Zil Vesije.
April 30, 20196 yr 2 hours ago, pbg12345 said: Axaxa A ja jedini put na jugu, jer iako sve zvezdasi, nije bilo vise mesta za sever Mi krenuli vozom bez karte, znao sam da moze da se nadje. Kod Meka na Slaviji nam neki lik ponudio sever i uzeli. Dobra atmosfera i jaka grupa, Cesi malo ispumpani od EP u Engleskoj ali mozda i bolji od Spanije. Mi odlicni. Trebalo je da odemo direktno tad na SP. I sa Cesima sam gledao i bila je strasna utakmica.
May 24, 20196 yr 13 minutes ago, MiddleClass said: Krstajaje objavio spisak Samo cu vam reci grobarski fss... +1 Smeta im jak Branko Jovicic.
May 24, 20196 yr Pa sto komentarises ono sto te ne zanima? Kao sto je zvao Lukica i Fejsu mogao je da zove Jovicica i Jovancica ili Drincica i Pantica ili Haskica umesto Prijovica koji igra trening utakmice za ogromne pare. Edited May 24, 20196 yr by Milosh76