April 30, 20196 yr bio na utakmici ne secam se skoro niceg sa same utakmice, pijan u meri u kojoj to samo 16godisnjaku polazi za rukom
April 30, 20196 yr Ima negde klip od jedno 5 minuta kako im je samo Piksi mast vadio. Btw, bolje se secam onih tekmi iz 2005, kad je ovde SOM pogodio stativu i kad tamo nismo izlazili iz kaznenog skoro celu utakmicu, pred kraj neko od nasih lezao povredjen, mandovi nisu hteli da izbace loptu... I Duljaj uzme i polomi nekog i dobije crveni. Nije posle ni igrao protiv Bosne. Edited April 30, 20196 yr by Plajvi
April 30, 20196 yr Ja navijam za njih jer nisu priznali Kosovo. Recimo protiv Holandjana u finalu 2010
April 30, 20196 yr i ja sam navijao za njih u periodu 2008.-2014. Igrali su lep fudbal i imali vrhunske igrače.
April 30, 20196 yr 4 hours ago, pbg12345 said: bio na utakmici ne secam se skoro niceg sa same utakmice, pijan u meri u kojoj to samo 16godisnjaku polazi za rukom +1 Uz opasku 19-godisnjaku... Jedini put da sam usao na sever tog stadiona.
April 30, 20196 yr Axaxa A ja jedini put na jugu, jer iako sve zvezdasi, nije bilo vise mesta za sever
April 30, 20196 yr 1 hour ago, porucnik vasic said: Ма супер. Воли је ти и даље...Ја њима од Хуанита желим све најгоре. I to ti je razlog što mrziš špansku reprezentaziju? On je bar fasovao flašu u vugla koji si ti svjetski mega car i da, da dodam da se ne mučiš
April 30, 20196 yr 11 minutes ago, Filozof manijak said: I to ti je razlog što mrziš špansku reprezentaziju? On je bar fasovao flašu u vugla koji si ti svjetski mega car i da, da dodam da se ne mučiš На то се надовезала Валенсија 1982-ге и Соренсен, њихово ваљање и пренемагање. Онда трчкање против Северне Ирске...
April 30, 20196 yr ..pa smo im vratili '90. u Italiji. Kao da mi nismo nameštali rezultate u drugim sportovima (ako se dobro sećam, upravo smo Špance zajebali na nekom prvenstvu za mlađe kategorije u košarci) Meni nije jasno kako neko može mrzeti* celu reprezentaciju zbog nekih događaja od pre 40 godina, ali kapiram da je do mene. *možda je mrzeti prejaka reč