Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Dobro, jesu slicni. Nemoj da se ljutis :)

Posted (edited)
Bas i nije. Pizon nije igrao za Partizan i imao je neke uspehe se drugim klubovima i reprezentacijom van Zvezde. A ni sa zvezdom kao trener nije nista osvojio
Pižon je vodio Radnički NB u više navrata, od kojih se ja dobro sećam barem dva. Posebno mi je ostalo urezano kada je došao kao divlji indijanac, u poslednjih nekoliko kola. To hajdžekovanje™ je uobičajeno u nižerazrednim takmičenjima, gde neko ostvari uspeh, nakon čega ga oteraju i dovedu nekog svog debila, ili se promeni uprava komplet (uglavnom upadne neki mafijaš) pa promeni i upravu i trenera i sve jer dobije klub koji ide u viši rang takmičenja.Elem, dovedu tako Pižona u poslednjih nekoliko kola umesto da ne kažem koga, Radnički NB ima 9 bodova zalihe u odnosu na ekipe koje su ispod crte da uđu u 1. ligu (ondašnju, najviši rang takmičenja). Uspeva da u 5-6 kola prokocka tih 9 bodova. Antologijski je bio duel na Detelinari u Novom Sadu u poslednjem kolu. U prvom meču je Radnički NB bez problema (i pod drugim trenerom) tukao Novi Sad sa 3:0, a u poslednjem kolu im je ipak, i pored rasprodaje bodova, bio potreban 1 bod za ulazak u 1. ligu. Pižon tada izvodi tim sa 6 odbrambenih igrača, od toga 5 štopera :rolf: Radnički NB gubi od goreg Novog Sada sa 5:1 :isuse: i ostaje bez plasmana u 1. ligu. Bivši 1. trener, u novoj konstelaciji pomoćni trener, pokušava da objasni Pižonu: "Ali ne možeš tako da igraš, ne brani se ekipa tako što ubaciš gomilu štopera i sad je to kao bolja odbrana, mora da se igra, da se drži lopta..." Pižon: "Ej, ja sam igro u zvezdi, nemo me učiš." :mellow: Pomoćnik: "Ali imaćeš kontraefekat, nećemo izaći iz kaznenog, nema ko da organizuje, da napravi igru." Pižon: "Vidi, meni je samo bitno da u kazneni niko ne moža da ulazi da šutira." Pomoćnik: "Tim ćeš voditi sam, ja ne putujem u Novi Sad." :isuse: Mislite da je otišao iz moralnih razloga? Aha, kako da ne. Ostao je i naredne godine, forsirajući svoje igrače koje je dovukao u klub i kojima je izigravao Raju. Edited by Filipenko
Posted

Pižon je osvojio valjda duplu krunu u Kini, i drugo mesto na omladinskom prvenstu mladih, dočim je Moka (sa kojim sam ga upoređivao kada sam pisao o trenerskim uspesima) osvojio šta?

Posted

Moj otac mu je bio profesor matematike na Bulbuderu i spasavao ga da ne ponavlja...kad su se sreli poslednji put, kaze mi cale - vidis kako sport utice...mislio sam da nece nauciti da govori...

Posted

Procitah zadnje 3 strane i ne znam da li da se smejem ili da placem..

Posted
Procitah zadnje 3 strane i ne znam da li da se smejem ili da placem..
Poslusaj Tomislava.
Posted

Sve, sve, ali pričati kako radiš u mađarskoj ligi i da je Mađarska veoma jaka, a treniraš Temišvar... :isuse:

Posted

“Kao što sam rekao prošle nedelje, potreban nam je neko na koga možemo stalno da računamo. Svi smatraju da će Nemanja Vidić uvek biti tu. U dobroj formi je cele sezone i ne izostavljamo ga iz tima samo ako želimo ga odmorimo. Počeo je sezonu kao kapiten i tako će je i završiti”, rekao je Ferguson.

Posted
Sve, sve, ali pričati kako radiš u mađarskoj ligi i da je Mađarska veoma jaka, a treniraš Temišvar... :isuse:
Ste culi vi za pokret 64 zupanije? <_<
Posted
Bivši selektor Srbije Miroslav Đukić mogao bi uskoro da preuzme vođenje selekcije Bugarske.Đukić je jedan od dvojice kandidata za selektora Bugarske, a jedini rival mu je Rumun Marijuš Lakatuš.Za utorak je zakazana sednica Upravnog odbora Fudbalskog saveza Bugarske na kojoj će Borislav Mihajlov, predsednik Saveza, imenovati naslednikaa Stanimira Stoilova, a Bugari su se već izjasnili da hoće stranca za selektora.Đukić je u karijeri obavljao funkciju šefa stručnog štaba Partizana, sa kojim je osvojio jesenju titulu. Predvodio je seniorsku i mladu reprezentaciju Srbije, a sa ‘Orlićima’ je 2007. godine osvojio drugo mesto na Evropskom prvenstvu. Trenerskim poslom bavio se i u Muskronu, prvoligašu iz Belgije, a pre deset dana odbio je da na mestu selektora Gane zameni Milovana Rajevca.
Posted

Moka je dusevni bolesnik, a Pizon je polu-idiot. Ja ne vidim nikakvu slicnost.

Posted

Moka bar zna da iznpusava novinare i idiote, ovaj covek ne zna da prica. Definitivno ima mentalnih nedostataka.

Posted
Moka je dusevni bolesnik, a Pizon je polu-idiot. Ja ne vidim nikakvu slicnost.
Moka bar zna da iznpusava novinare i idiote, ovaj covek ne zna da prica. Definitivno ima mentalnih nedostataka.
<_<