rooney Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 1 minute ago, James Marshall said: Dmitrović, on je. Zaista mi je drago da je Jović prevazišao i našu ligu i ovo blato ovako visoko, a bio je toliko osporavan. Iskreno, i moja očekivanja je prevazišao, a zemara mi je Ma ja pogresio sa zarezom pre njegovog imena. Mislio sam, gde brani, da li igra u JSL ili vani?
levi Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 (edited) Dmitrović Zvezdin omladinac, sada u Eibaru u Primeri. Realno prelazno rešenje, nije neki talenat, ali je trenutno prvi seniorski golman. dok se ne pojavii neki novi dugogodišji golman reprezentacije Edited March 20, 2019 by levi
rooney Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 3 minutes ago, levi said: Dmitrović Zvezdin omladinac, sada u Eibaru u Primeri. Realno prelazno rešenje, nije neki talenat, ali je trenutno prvi seniorski golman. dok se ne pojavii neki novi dugogodišji golman reprezentacije Hvala. Da li to znsci da je tzv. Mustafa odbranio svoje?
James Marshall Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Realno da, pokrivaju pričom "nije on za klupu u tim godinama", ali Mustafa em ne brani u jakom takmičenju, em mu klub slabo igra, em je sam po sebi kontroverzan. A moguće je i da neće u tal sa ekipom na čelu FSS.
radnik Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Imam glupo pitanje ko je Bogosavac? Sta Ljajic promasi ...
James Marshall Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Ademaga baš onako daje municiju ovima što su protiv njegovog pozivanja.
W.F.C. Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 (edited) http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=1138827&lang=rs&eid=780534&lid=1138827&ci=5&si=1 Ali kad predjemo centar bas ga predjemo Edited March 20, 2019 by W.F.C.
James Marshall Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Just now, radnik said: Imam glupo pitanje ko je Bogosavac? Sta Ljajic promasi ... Bivši bek Partizana, grobari će znati bolje što je dobio šut kartu u pravcu Čuke. Meni nije ništa lošiji od svih konkurenata iz Partizana na toj poziciji.
Recommended Posts