MiddleClass Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Jadni Njemci kad im drug Pavkov udje u drugo. :(
stoka Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Bukvalno dali gol iz prvog prelaza na protivničku polovinu. To se zove mašina, maksimalni učinak iz minimalnog utroška ..
W.F.C. Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Bravo mali, kako je nemacki komentator zanemeo. Osetio je barut, sad moze Pavkov da ih dokusuri.
stoka Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Ako je Nemcima ovo na terenu neka osnovica budućeg nacionalnog tima, onda je njihov fudbal u većim problemima nego što misle ...
rooney Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Kakav njuh za gol ima ovaj Jovic, to je neverovatno. Ima da se usrecite sa njim i Pavkovim. Jedino malo bekove-odbranu da sredite. Ko je ovaj golman, Dmitrovic?
James Marshall Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Dmitrović, on je. Zaista mi je drago da je Jović prevazišao i našu ligu i ovo blato ovako visoko, a bio je toliko osporavan. Iskreno, i moja očekivanja je prevazišao, a zemara mi je
stoka Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Zamalo 0:2 ... Srbija igra bunker koji nesrećni Nemci ne mogu da probiju, a svaki prelaz gostiju na protivničku polovinu je neka panika pred Nojerom ...
John Coltrane Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Vi ste se smejali kad sam pisao da ce Rukavina stici Dekija, Baneta, Savu Glavu i ostale... Jovic u junu u Bajernu, Vermera prosledjuju na posudbu.
Recommended Posts