Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, darkonet said:

Možda se i desilo ali se ja ne sećam...kad je neko od kolega iz repstacije stao u odbranu bilo kog igrača koji javno onako istupi kao što je Luka? Očekujemo nemoguce

Никад. Зајабена је та Омрета. Чак и децеијама кад је њима самима начињена неправда не смеју да зуцну.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

Zato ne treba davati pet para za domaci sport.

Posted

Cocky danas dobija novi mandat na celu FSS... vanredni izbori, jedini kandidat... Tole organizuje glasanje, tako da je rezultat izvestan

Posted
On 12.3.2019. at 12:29, darkonet said:

Možda se i desilo ali se ja ne sećam...kad je neko od kolega iz repstacije stao u odbranu bilo kog igrača koji javno onako istupi kao što je Luka? Očekujemo nemoguce

Baš su sise. Matić, Tadić i ostali nemaju nikakvog razloga da ćute. Za mene su time postali govna, skoro kao i savez za koji igraju.

Posted

kokeza zajebao i vučića

:Hail:

Posted

Srbija sada ima mladu i brzu ekipu i mudar selektor bi igru bazirao na agresivnoj presing igri još na protivničkoj polovini i napadima iz munjevite tranzicije, nešto slično Liverpulu. Tadić, Kostić, Gaćinović, Jović, to su sve igrači koji ove sezone pružaju igre karijere i samo od Krstajićeve sposobnosti da sve to artikuliše zavisi da li će Srbija protiv Nemaca i Portugalije zabeležiti dve pobede ... Kvalitet nije upitan, jer Srbija dugo nije imala ekipu sa ovako modernim i potentnim fudbalerima. Pre smo bili dobri u opstrukciji protivničke igre, a sada najzad nešto konstruišemo ...

Posted

A plus sto ova trojica igraju u istom klubu, znaci samo tako treba iskoristiti tu uigranost.

Posted

I kako posle igrači da igraju za lika koji je proverena slina, lažovčina, ljigavac i za koga bez dileme znaju da NIGDE ne bi bio trener pogotovu ne repke da nema političke linije? Pa nikako.

Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kokeza zajebao i vučića

:Hail:

Pogledaj samo kakvi fudbalski ljudi su glasali za njega :laugh::lol:

Glasanje.jpg

Posted

da mi je znati ko je ginger u trećem redu?

:naughty:

Posted

Delegati su izmedju ostalih sin Novice Tonceva, sin Dragana Antica Recka, mali Radulovic sa Zlatibora... ocekujte neocekivano. Postajemo fudbalska velesila! Infrastruktura, rezultati, kvalitet, reprezentacija, klubovi, fudbalski centri, nize lige, sve. Idemo.

Posted (edited)

Postradaće gadno Nemci. Sutra se ispisuje zlatna stranica istorije srpskog fudbala ... Jeste da je samo prijateljska, ali pobediti Nemce na njihovom terenu makar i u prijateljskoj nosi neki značaj ... Zaista nije jasno kako Nemci mogu da iznenade, a mi njih možemo ...

Edited by stoka
Posted

Bogosavac je na beku. Julian ce mu djecu praviti. :D

Posted (edited)
16 minutes ago, stoka said:

Postradaće gadno Nemci. Sutra se ispisuje zlatna stranica istorije srpskog fudbala ... Jeste da je samo prijateljska, ali pobediti Nemce na njihovom terenu makar i u prijateljskoj nosi neki značaj ... Zaista nije jasno kako Nemci mogu da iznenade, a mi njih možemo ...

Bices mnogo razočaran nakon utakmice.

Edited by Cash