October 11, 20186 yr 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel igrao radonjara? sve izgubili da bogda
October 11, 20186 yr 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel igrao radonjara? Igrao i za minut u akciji sa Tadicem napravio odlicnu sansu za Zivkovica.
October 11, 20186 yr džaba mu bilo. njega sam fiksirao kao razlog za reprezentacijki hejt e jebo radonju nego, jel sms namerno propustio onu loptu il ga sjebala džombatm gol sam video na tw, al se to ne vidi Edited October 11, 20186 yr by kud u maglu Simoviću
October 12, 20186 yr 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: džaba mu bilo. njega sam fiksirao kao razlog za reprezentacijki hejt e jebo radonju nego, jel sms namerno propustio onu loptu il ga sjebala džombatm gol sam video na tw, al se to ne vidi Pokusao je da je cimne petom ali je promasio bas onako kako je trebalo.
October 12, 20186 yr Rumuni se izvukose u 93. sada nam nereseno nije bas dobra opcija u nedelju, posto se prvo gleda medjusobni duel, morali bismo posle obe da pobedimo.
October 12, 20186 yr na ovo je mislio SNARC, jeste odvratno bilo "Ja ću tebi doći glave, izbeglico, u mom Beogradu", dobacio je Tumbaković Kovinjalu kada ga je ovaj upitao: "Ko si ti da mi zabraniš da dolazim na stadion". valjda posle one petarde protiv Slavije fino se SMS pomucio kod naseg drugog gola, Tadic pomalo poceo da slajfuje znao sam da ce uci Jovicic, znaci on se sledeci prodaje ahahahMa, znam, secam se, to je bilo u drugom mandatu.Sent from my SM-T365 using Tapatalk
October 12, 20186 yr 17 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Rumuni se izvukose u 93. sada nam nereseno nije bas dobra opcija u nedelju, posto se prvo gleda medjusobni duel, morali bismo posle obe da pobedimo. Litvaniju i CG, obje kuci. Nemoguca misija.
October 12, 20186 yr 3 hours ago, MiddleClass said: Litvaniju i CG, obje kuci. Nemoguca misija. Za kog si juče navija?
October 12, 20186 yr 4 hours ago, MiddleClass said: Litvaniju i CG, obje kuci. Nemoguca misija. ne bih ja bas to tako olako gledao. cg ce imati vise navijaca u bg nego u pg. u bruto vise