kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 savo sa 37? mitar će ga stići na sledećim kvalifikacijama
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel igrao radonjara? sve izgubili da bogda
harper lee Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel igrao radonjara? Igrao i za minut u akciji sa Tadicem napravio odlicnu sansu za Zivkovica.
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 (edited) džaba mu bilo. njega sam fiksirao kao razlog za reprezentacijki hejt e jebo radonju nego, jel sms namerno propustio onu loptu il ga sjebala džombatm gol sam video na tw, al se to ne vidi Edited October 11, 2018 by kud u maglu Simoviću
harper lee Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: džaba mu bilo. njega sam fiksirao kao razlog za reprezentacijki hejt e jebo radonju nego, jel sms namerno propustio onu loptu il ga sjebala džombatm gol sam video na tw, al se to ne vidi Pokusao je da je cimne petom ali je promasio bas onako kako je trebalo.
Boza_zvani_Pub Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Rumuni se izvukose u 93. sada nam nereseno nije bas dobra opcija u nedelju, posto se prvo gleda medjusobni duel, morali bismo posle obe da pobedimo.
John Coltrane Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 na ovo je mislio SNARC, jeste odvratno bilo "Ja ću tebi doći glave, izbeglico, u mom Beogradu", dobacio je Tumbaković Kovinjalu kada ga je ovaj upitao: "Ko si ti da mi zabraniš da dolazim na stadion". valjda posle one petarde protiv Slavije fino se SMS pomucio kod naseg drugog gola, Tadic pomalo poceo da slajfuje znao sam da ce uci Jovicic, znaci on se sledeci prodaje ahahahMa, znam, secam se, to je bilo u drugom mandatu.Sent from my SM-T365 using Tapatalk
MiddleClass Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 17 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Rumuni se izvukose u 93. sada nam nereseno nije bas dobra opcija u nedelju, posto se prvo gleda medjusobni duel, morali bismo posle obe da pobedimo. Litvaniju i CG, obje kuci. Nemoguca misija.
ToniAdams Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 3 hours ago, MiddleClass said: Litvaniju i CG, obje kuci. Nemoguca misija. Za kog si juče navija?
Ros Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 4 hours ago, MiddleClass said: Litvaniju i CG, obje kuci. Nemoguca misija. ne bih ja bas to tako olako gledao. cg ce imati vise navijaca u bg nego u pg. u bruto vise
Recommended Posts