Gutterball Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Priča se da je Specijalni došao da gleda Jovičića...
simetrije Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Ljubiša Tumbaković....kao i pre 20+ godina, njegov srpski je jedva razumljiv.
SNARC Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 3 minutes ago, simetrije said: Ljubiša Tumbaković....kao i pre 20+ godina, njegov srpski je jedva razumljiv. ja sam razumeo sta je imao da kaze Kovinjalu..od tada, hvala za sve ali neka ga duva.
John Coltrane Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 2 minutes ago, SNARC said: ja sam razumeo sta je imao da kaze Kovinjalu..od tada, hvala za sve ali neka ga duva. A inace, pre Kovinjala, je bilo bas kul?! Jel bilo kakvih sranja na tribinama?
MiddleClass Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Just now, John Coltrane said: A inace, pre Kovinjala, je bilo bas kul?! Jel bilo kakvih sranja na tribinama? Jeste. Dovikivao se cijeli stadion - Kosovo je Srbija.
SNARC Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 1 minute ago, John Coltrane said: A inace, pre Kovinjala, je bilo bas kul?! Jel bilo kakvih sranja na tribinama? veruj mi da ne znam..ne secam se zaista. Ako pokusavas da mi nesto podmetnes..i ti u isti kos sa Tumbom.. U pizdu materinu vise i vi nedrasli i forum i navijacka prepucavanja..jebite se bez mene.
simetrije Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Dobro, Tumbu je ipak zasenio Krstajić, drgao mu je što je istorijska utkamica "prošla u miru". Duge cevi i minobacačka vatra su izbegnuti
John Coltrane Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 15 minutes ago, SNARC said: veruj mi da ne znam..ne secam se zaista. Ako pokusavas da mi nesto podmetnes..i ti u isti kos sa Tumbom.. U pizdu materinu vise i vi nedrasli i forum i navijacka prepucavanja..jebite se bez mene. Sta ti je, covece, opusti se. Kakva podmetanja, kakv prepucavanja, iskreno ni ne znam za koga navijas.
SNARC Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 3 minutes ago, John Coltrane said: Sta ti je, covece, opusti se. Kakva podmetanja, kakv prepucavanja, iskreno ni ne znam za koga navijas. Ok..polako, izvini ti. Kada je Tumbakovic ono odbrusio Kovinjalu, prestao je da postoji za mene. Direktno je uvredio brdo ljudi, medju njima meni neke jako drage prijatelje koji su nevoljno dosli ovde iz Bosne i Hrvatske tokom 90-ih. Sta je na tribini prethodilo tome..i da li je ista..ne znam, ne secam se apsolutno vise i nije mi bitno.
MocaVukotic Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 mitar će biti najbolji streac u istoriji repstacije
John Coltrane Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 1 minute ago, SNARC said: Ok..polako, izvini ti. Kada je Tumbakovic ono odbrusio Kovinjalu, prestao je da postoji za mene. Direktno je uvredio brdo ljudi, medju njima meni neke jako drage prijatelje koji su nevoljno dosli ovde iz Bosne i Hrvatske tokom 90-ih. Sta je na tribini prethodilo tome..i da li je ista..ne znam, ne secam se apsolutno vise i nije mi bitno. Mozda sam trebao vise da razdvojim prvu i drugu recenicu. Tekmu nisam gledao pa sam zato pitao jel bilo nekog sranja na tribinama, misleci na veceras i na "utakmicu visokog rizika". A za ono "pre Kovinjala", Tumba svakako jeste uzeo 7,8 titula, ali mislim da ima i grobara koji nemaju visoko misljenje o njemu. Mutne 90te valjda, jebem li ga.
darkonet Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 na ovo je mislio SNARC, jeste odvratno bilo "Ja ću tebi doći glave, izbeglico, u mom Beogradu", dobacio je Tumbaković Kovinjalu kada ga je ovaj upitao: "Ko si ti da mi zabraniš da dolazim na stadion". valjda posle one petarde protiv Slavije fino se SMS pomucio kod naseg drugog gola, Tadic pomalo poceo da slajfuje znao sam da ce uci Jovicic, znaci on se sledeci prodaje ahahah
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 53 minutes ago, MocaVukotic said: mitar će biti najbolji streac u istoriji repstacije +1 a ide mu na nogutm i ova nova izmišljotina od takmičenja ko je sada najbolji strelac?
Recommended Posts