September 7, 20186 yr 2 minutes ago, extragluv said: sk1 i rts valjda Sk1. Takoe, rts prenosi ajatolaha.
September 7, 20186 yr On 5.9.2018. at 22:13, MiddleClass said: Neka, tjerali ste Muslina, a hvalili Krstajica. Sad draga ppp uzivajte. Pa nismo svi,ja na primer.Muslin je,citiram samog sebe,zasluzio da vodi ekipu u Rusiji.Nazalost njegovo mesto je uzela moralna velicina od selektora,a u neverovatno znanje koje poseduje I liderske sposobnosti su se svi uverili.Veceras nastupa u epizodi ''novi pocetak,epizoda 2...''.Mozda veceras pokusa neku novu taktiku,recimo sa 12 igraca.To bi bilo jako inovativna stvar
September 7, 20186 yr 2 minutes ago, Majo said: nikad gora atmosfera na forumu u vreme kad igra reprezentacija Mislim da svi cekaju da Gojko pocne da objasnjava pravila takmicenja, pa se koncentrisu.
September 7, 20186 yr kakvo je ovo takmicenje mesec dana nakon sveckog sto ne igra sergej Edited September 7, 20186 yr by extragluv
September 7, 20186 yr 11 minutes ago, Majo said: nikad gora atmosfera na forumu u vreme kad igra reprezentacija Napred Srbija. Krstaja izdrži. :cofee:
September 7, 20186 yr Nije valjda da neko (ko se pita) traži Krstajinu glavu Ja koliko vidim situacija u FSS i reprezentaciji super, sve kul Što se takmičenja tiče, poslije SP se ionako svi osjećaju kao ladan kurac, a još ga sad UEFA začini ovom komplikovanom besmislicom, bra'o za mafiose