mlatko Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Fudbal(er) je precenjen.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
James Marshall Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) Krstaja se brzo uspinje na listi top govnara u srpskom sportu, a jaka je konkurencija No nije da se nije dalo naslutiti Edited September 5, 2018 by James Marshall
goofs Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 12 minutes ago, W.F.C. said: Max 5000 ljudi na JNA u ponedeljak, mozda ni toliko. I to im je previse. Zapravo, najvece sranje ce biti prema onim momcima koji dodju da igraju, posto vecina njih nije zasluzila da se nadje u ovoj kofi govana. Al jbg, ne moraju da dolaze.
Shaq Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 za dance ce mesto standardnih internacionalca, nastupati futsal igraci, treceligasi i jucub zvezde... kae komentar, opa nasi cirkuzanti dobili konkurenciju, samo sto dancima jos fali majmun na klupi.. kiki ic fani koz it tru :coffee:
Cash Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 4 minutes ago, Shaq said: za dance ce mesto standardnih internacionalca, nastupati futsal igraci, treceligasi i jucub zvezde... kae komentar, opa nasi cirkuzanti dobili konkurenciju, samo sto dancima jos fali majmun na klupi.. kiki ic fani koz it tru :coffee: I ovakva Danska pobedila bi Srbiju rutinski :coffe:
Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Слога коју показују Данци је нешто што наше звјездице могу само да сањају.
Cash Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 https://www.sportskenovosti.net/poznat-drugi-pomocnik-mladena-krstajica-89313/
James Marshall Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 ahahahahahahahahahahaha, pa jebo mater, naćeraće me da se osjećam jadno retroaktivno što sam navijao za njih ljetos na SP
Ratamahatta Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 A nije mi jasno zasto dolaze iz Engleske, Italije, Nemacke, Francuske... Mislim znam, ali u picku materinu.
Zico Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Mislim da je doslo vreme da i Kokeza zaigra, ako mogu amateri za Dansku, moze i covek koji je preporodio domaci fudbal.
MangupIzCivilstva Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Krstaja pokazuje neovisnost i principijelnost
Azdaja Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Oni se sprdaju sa nama hahaha I Nastasic odlepio, jel moze Koky na štopericu?
Recommended Posts