September 5, 20186 yr Krstaja se brzo uspinje na listi top govnara u srpskom sportu, a jaka je konkurencija No nije da se nije dalo naslutiti Edited September 5, 20186 yr by James Marshall
September 5, 20186 yr On 5. 9. 2018. at 14:20, W.F.C. said: Max 5000 ljudi na JNA u ponedeljak, mozda ni toliko. I to im je previse. Zapravo, najvece sranje ce biti prema onim momcima koji dodju da igraju, posto vecina njih nije zasluzila da se nadje u ovoj kofi govana. Al jbg, ne moraju da dolaze.
September 5, 20186 yr za dance ce mesto standardnih internacionalca, nastupati futsal igraci, treceligasi i jucub zvezde... kae komentar, opa nasi cirkuzanti dobili konkurenciju, samo sto dancima jos fali majmun na klupi.. kiki ic fani koz it tru :coffee:
September 5, 20186 yr On 5. 9. 2018. at 14:34, Shaq said: za dance ce mesto standardnih internacionalca, nastupati futsal igraci, treceligasi i jucub zvezde... kae komentar, opa nasi cirkuzanti dobili konkurenciju, samo sto dancima jos fali majmun na klupi.. kiki ic fani koz it tru :coffee: I ovakva Danska pobedila bi Srbiju rutinski :coffe:
September 5, 20186 yr ahahahahahahahahahahaha, pa jebo mater, naćeraće me da se osjećam jadno retroaktivno što sam navijao za njih ljetos na SP
September 5, 20186 yr A nije mi jasno zasto dolaze iz Engleske, Italije, Nemacke, Francuske... Mislim znam, ali u picku materinu.
September 5, 20186 yr Mislim da je doslo vreme da i Kokeza zaigra, ako mogu amateri za Dansku, moze i covek koji je preporodio domaci fudbal.