August 23, 20186 yr http://sportklub.rs/Blog/Vladimir-Vesic/a249269-Da-li-je-ovo-stvarno-privatna-reprezentacija.html
August 23, 20186 yr Samo da javno pojedem govno oko moje vere da Krstajić ne može biti gori od ćelave sline, što sam rekao pre SP više puta, i da se izvinem svima. Edited August 23, 20186 yr by dragance
August 23, 20186 yr 28 minutes ago, dragance said: Samo da javno pojedem govno oko moje vere da Krstajić ne može biti gori od ćelave sline, što sam rekao pre SP više puta, i da se izvinem svima. Ово иде у потпис. едит: кад бих знао да едитујем. Edited August 23, 20186 yr by Cane Vukic Prebranac
August 23, 20186 yr Samo da javno pojedem govno oko moje vere da Krstajić ne može biti gori od ćelave sline, što sam rekao pre SP više puta, i da se izvinem svima.+1Лудски је грешити.Sent from my iPhone using Tapatalk
August 23, 20186 yr Ali kakav čmar od čoveka. Luka kritikuje njega, ovaj ga odstrani, a pošalje pomoćnika da objašnjava. Slepac jadni. Edited August 23, 20186 yr by Mil@n
August 23, 20186 yr Nije baš da se nije naslućivalo o kakvoj se moralnoj gromadi radi - zarad dila sa Kokezom uskočio u cipele lika koji ga je doveo u stručni štab. Sa Kokezom, ej.
August 23, 20186 yr U Sarajevu je nekad bio izraz "sarajevska jalija" za raju koja voli napraviti sranje, pobiti se, ukrasti, elem, mislim da prijateljstvo Kokija i Krstaje datira iz ranijih vremena
August 23, 20186 yr 3 hours ago, dragance said: Samo da javno pojedem govno oko moje vere da Krstajić ne može biti gori od ćelave sline, što sam rekao pre SP više puta, i da se izvinem svima. Oprastam ti. Cigani smo jbg...