Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

apsolutno bih istom grafikom reagovao i da je krstaja na birou

Mogli bi stvarno mediji malo da se pozabave ovim drugacije nego do sada. 

Samo da javno pojedem govno oko moje vere da Krstajić ne može biti gori od ćelave sline, što sam rekao pre SP više puta, i da se izvinem svima.

Edited by dragance

28 minutes ago, dragance said:

Samo da javno pojedem govno oko moje vere da Krstajić ne može biti gori od ćelave sline, što sam rekao pre SP više puta, i da se izvinem svima.

Ово иде у потпис. :D

едит: кад бих знао да едитујем.

Edited by Cane Vukic Prebranac

+1
Лудски је грешити.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali kakav čmar od čoveka. Luka kritikuje njega, ovaj ga odstrani, a pošalje pomoćnika da objašnjava. Slepac jadni.

Edited by Mil@n

Nije baš da se nije naslućivalo o kakvoj se moralnoj gromadi radi - zarad dila sa Kokezom uskočio u cipele lika koji ga je doveo u stručni štab. Sa Kokezom, ej. 

Doduše oni su jalijaši

Edited by James Marshall

5 minutes ago, James Marshall said:

Doduše oni su jalijaši

Šta su to jalijaši?

Dio iste jalije

U Sarajevu je nekad bio izraz "sarajevska jalija" za raju koja voli napraviti sranje, pobiti se, ukrasti, elem, mislim da prijateljstvo Kokija i Krstaje datira iz ranijih vremena

A, kao papci neki. 

Pa to, klošari, mahalaši

3 hours ago, dragance said:

Oprastam ti. :D

Cigani smo jbg...