harper lee Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Čuj premlatio, otkinuo.Cuj otkinuo, odvalio.
harper lee Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cuj, sahranio. Iskopao, zapalio pa po pepelu igrao.
Bright Billy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mozda je trebalo odma pruziti sansu kokiju -_-
henrik larsson Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Taman se sve lepo poklopilo i što se tiče Kadua. Ne verujem da će se Žonpi slepo nacionalistički držati naših.
Geo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dajte ljudi kakav crni Pizon ? Tole jeste hostapler ali nije budala ... Zonpi bi mu bio smrtna presuda i to pre otvaranja svemirskog sportskog centra ... Ubedjen sam da je Zonpi samo patka i da ce novo ime biti neka bomba (Rajevac, Mateus ... sta ti ja znam ko josh ...)
adasevic Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 (edited) Jel, a ko ce da bude egzekutor? Mozda onaj Djordjevic koji je jos ranije tvrdio da treba oterati Antica i dovesti Pizona ili neki drugi strucnjak iz FSSa, koji je protivan zajednickim resenjima? Nit ima volje nit ima potrebe - svi su se lepo udomili, a oni koji nisu su izbaceni iz fudbala... prosto...Jedino moze da ih zajebava bas Antic, tako sto ce da im majku majcinu preko FIFA i UEFA i preko suda... cenim da ce FSS biti cesce u blokadi nego Obilic :) Edited September 14, 2010 by adasevic
Hobbit slayer Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cuj, sahranio. Iskopao, zapalio pa po pepelu igrao.Lichno, ovo mi je mnogo kreativniji i efektniji proces... http://www.youtube.com/watch?v=Z6oQmCnR-Ks
copkillah Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Lichno, ovo mi je mnogo kreativniji i efektniji proces... http://www.youtube.com/watch?v=Z6oQmCnR-Ks aaaajepse morao si ovo u spoiler, neki još nisu gledali!
hazard Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ako otpuste Antica bez obestecenja, nadam se da ce ih tuziti i uzeti svaki dinar tako da dovede FSS do bankrota. To bi mozda i bio veci doprinos nasem fudbalu nego plasman na EP 2012.
ZokiAsov Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Nece ni zonpi dugo, i on ce da leti posle tesko izborenog remija sa Estoncima i poraza od Italije.
Geo Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jel, a ko ce da bude egzekutor? Mozda onaj Djordjevic koji je jos ranije tvrdio da treba oterati Antica i dovesti Pizona ili neki drugi strucnjak iz FSSa, koji je protivan zajednickim resenjima? Nit ima volje nit ima potrebe - svi su se lepo udomili, a oni koji nisu su izbaceni iz fudbala... prosto...Jedino moze da ih zajebava bas Antic, tako sto ce da im majku majcinu preko FIFA i UEFA i preko suda... cenim da ce FSS biti cesce u blokadi nego Obilic :)Egzekutor ce biti drzava (vladajuca koalicija) cim besna masa (protiv Estonije recimo) krene da napushava Tadica u svecanoj lozi zajedno za Toletom ... Odnosno kad vide da pored hleba ove jeseni i zime nece biti ni igara ...
Recommended Posts