Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Just now, samo_opusteno said:

Donosim logicki. Napravili ste i od ovoga politizaciju i svako kome nije drago sto su Hrvati u finalu je gazdin bot i sisa mu kitu, pa onda imas i likove koji navijaju za Hrvatsku jer je gazdi krivo i sl. Jad i beda.

bole oci kada otvorim tviter vec deset dana od tog preganjanja ko za koga navija, i zasto navija, i ko je retardiran sto navija za ove, a ko normalan sto navija za one. bolest, i to bolest koja je generisana sa vrha drzave, da stvar bude strasnija. nismo ni svesno koliko nas naprednjacka banda unistava i truje. ja jedino za njih nikada nigde ni u cemu ne bih mogao da navijam

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Just now, Nikodije said:

bole oci kada otvorim tviter vec deset dana od tog preganjanja ko za koga navija, i zasto navija, i ko je retardiran sto navija za ove, a ko normalan sto navija za one. bolest, i to bolest koja je generisana sa vrha drzave, da stvar bude strasnija. nismo ni svesno koliko nas naprednjacka banda unistava i truje. ja jedino za njih nikada nigde ni u cemu ne bih mogao da navijam

Otkud ti ideja da je to generisano sa vrha drzave? Prosto, imas gomilu ljudi koja ne voli Hrvate, mnogi od njih su i proterani iz Hrvatske 95-e, i oni se preganjaju sa ovima sto navijaju za Hrvate. Hoces da kazes da u slucaju da to nije generisano sa vrha toga ne bi bilo? 

možda nije generisano ali je ozvaničeno sa vrha, Vučićevom izjavom na ispraćaju reprezentacije -  Samo je bitno da pobedite Švajscarsku

i time što su u vrh države ušli Đuke bizoni i ozvaničili taj sistem  čega se pametan stidi to budala šeruje po svim mrežama kojim ima pristup

ne navijam ni ja za hrvate, ali se ne upustam u debatu sa onima koji navijaju zasto navijaju, niti ih prozivam da su izdajnici, neka navijaju, boli me kurac. opusteni, nemoj mi reci da ne primecujes koliko su razni bolesnici iz vlasti i medija ukljuceni u ovo bolesno nadgornjavanje. juce bednik ognjen amidzic kaze da bi uzeo pasos svakome ko navija za hrvate, i onda blatoidi to prenesu, umesto da mu se sudi po nekom zakonu za raspirivanje medjunacionalne mrznje. pa jebo te

1 hour ago, SNARC said:

Legenda legendardno :) 

Kad vidim kako se koprcaju naprednjacki bacili, prosto mi je jasno da cu navijati za Rvate u finalu

+ hiljadu tisuću

2 minutes ago, Nikodije said:

ne navijam ni ja za hrvate, ali se ne upustam u debatu sa onima koji navijaju zasto navijaju, niti ih prozivam da su izdajnici, neka navijaju, boli me kurac. opusteni, nemoj mi reci da ne primecujes koliko su razni bolesnici iz vlasti i medija ukljuceni u ovo bolesno nadgornjavanje. juce bednik ognjen amidzic kaze da bi uzeo pasos svakome ko navija za hrvate, i onda blatoidi to prenesu, umesto da mu se sudi po nekom zakonu za raspirivanje medjunacionalne mrznje. pa jebo te

Slazem se da vrh ima taj gibanicarski stav verovatno zato sto znaju da je gibanicara vise od ovih drugih pa im to donosi poene, + sto im uspeh Hrvatske nikako ne ide u prilog jer se narod oseca jadnijim nego sto jeste i mozda pocnu da se postavljaju pitanja ''zasto i mi ne mozemo ovako nego nasim fudbalom caruju Karadzici i Kokeze''. Ali moja poenta je da ne mora svako izjasnjavanje o tome da znaci da je neko to rekao zbog nekog i sl, mozda neko to stvarno i misli. Na kraju krajeva Coviceva izjava je cak bila u ''pomirljivom tonu'', osim sto im je zamerio na nacinu slavlja. 

8 minutes ago, samo_opusteno said:

Donosim logicki. Napravili ste i od ovoga politizaciju i svako kome nije drago sto su Hrvati u finalu je gazdin bot i sisa mu kitu, pa onda imas i likove koji navijaju za Hrvatsku jer je gazdi krivo i sl. Jad i beda.

Ovde bi ljudi dali Kosovo da bi se Vucic nervirao a kamoli nece zbog toga navijati za Hrvatsku, kao da doticnog zabole i za jedno i za drugo pa ce se valjda nasekirati. Nemoj ih ometati u prirodnom nastavku minuciozne strategije "da dovedemo Tomu na vlast pa kad skroz propadnemo ima da nam krene".:D Po tome se, na zalost, PPP nimalo ne razlikuje od Informera, samo je predznak drugaciji.

Hrvati igraju bogovski, usli su u finale kao zemlja sa 4 miliona stanovnika i raspalim klupskim fudbalom koji vode mafijasi, ako to nije dovoljno da se pisu sage o takvom uspehu ne znam sta jeste. Ovo isprazno lokalno politicarenje sigurno da nije. Uostalom, u strogo komparativnom smislu kad su srpski i hrvatski fudbal u pitanju tu odavno nema poredjenja, sa ili bez ovog finala. Ljudi nas siju za klasu vec 20 godina. Klubovi su im bolji, igraci visestruko cenjeniji (s pravom) na evropskom trzistu, o reprezentaciji da i ne govorim. Sto se fudbala i rukometa tice tu mozemo samo da im skinemo kapu i da im zavidimo.

Pa sad..ja se izvinjavam sto moram da primetim..ali

Nasa dva kluba su prezimila u Europi prosle sezone..njima nije nijedan vec decenijama otprilike. Poslednji je valjda bio Varteks, pitaj Boga kad, mislim da je jos Cobe bio na vlasti.

17 minutes ago, Milogled Bluff said:

Da, najace je da to sto ja navijam protiv Hrvata ima veze sa naprednjacima :lol:

Gde ima dima, ima i vatre. Ljudi pricaju :fantom:

Ma i hr liga je težak promašaj, mada, nama je ova prethodna sezona user dok hr lige i dalje u prosjeku izvlači Dinamo koji i po koeficijentu i po uspjesima od samostalnosti naovamo bije CZ i Partizan zajedno. 

Edited by James Marshall
1 minute ago, SNARC said:

Pa sad..ja se izvinjavam sto moram da primetim..ali

Nasa dva kluba su prezimila u Europi prosle sezone..njima nije nijedan vec decenijama otprilike. Poslednji je valjda bio Varteks, pitaj Boga kad, mislim da je jos Cobe bio na vlasti.

Pali su i oni u poslednje vreme sto se klubova tice ali je ranije Dinamo imao, ako se ne varam, par ulazaka u grupne faze LS. Imaju isti problem kao i mi, prodaju prerano, ovu generaciju koja im je aktuelna najvise vuku igraci cija karijera je presla zenit (Modric, Subasic, Mandzukic, Perisic, Rakitic, Vida,...).

Ko (nažalost) čita harpera, zna koliko brzo se on prilagođava situaciji. Ne bi me iznenadilo da je već podneo zahtev da se preimenuje u Mario Mandžukić.