Ajant23 Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 17 hours ago, MiddleClass said: Zakljucajte topik, polijte benzinom i vinjakom i zapalite. Ti bi spaljivao vinjak, zgrožen sam... Link to comment
Goranz Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 A taman nam je krenulo sa investicijama, privredom, njima propala turistička sezona, nama banje prepune... i onda oni sve to ponište osvajanjem SP. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 marfi nas kažnjava za smenu muslina i banetovo oduzimanje trake - kako će najviše da se zlopate? da prime pet komada od brazila? - već viđeno - da hrvati budu svetski prvaci? - toooooo!!!! Link to comment
Filozof manijak Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Psiho u predinfarktnom stanju. mislim da ću navijati za kroasane u finalu Link to comment
Lancia Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 7 minutes ago, Filozof manijak said: Psiho u predinfarktnom stanju. mislim da ću navijati za kroasane u finalu to ce ga ubiti Link to comment
goofs Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 9 hours ago, Goranz said: A taman nam je krenulo sa investicijama, privredom, njima propala turistička sezona, nama banje prepune... i onda oni sve to ponište osvajanjem SP. I sad sav ovaj mukotrpni i iscrpljujuci, visedecenijski rad i trud pada u vodu. Stvarno, zivote lutalico... Link to comment
keitel Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Ključne riječi: istorija, region. Nije mu lako. Link to comment
Tresko Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Gadno ih je pogodilo ovo sa Hrvatima Evo javio se i Psihov hemoroid: Quote "Hrvati imaju sindrom malih, prati ih mantra da su stvoreni da mrze Srbe" Nebojša Čović, novi predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, prokomentarisao je plasman Hrvatske u finale Svetskog prvenstva. Link to comment
SNARC Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Legenda legendardno Kad vidim kako se koprcaju naprednjacki bacili, prosto mi je jasno da cu navijati za Rvate u finalu Link to comment
W.F.C. Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Prebacivao sam sa Aceinformacije na Dragucosica, ovamo sahrana, ovamo euforija, sta je sve pricao Drago, treba stvarno da si mnogo odlepljen da bi bio dobar komentator Link to comment
Filozof manijak Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 28 minutes ago, Tresko said: "Hrvati imaju sindrom malih, prati ih mantra da su stvoreni da mrze Srbe" Nebojša Čović, novi predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, prokomentarisao je plasman Hrvatske u finale Svetskog prvenstva. Ovakvog čoveka ste našli da blatite i da mu prišivate nadimak Ćoki, a on je takav vizionar, filnatrop i legenda Link to comment
samo_opusteno Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Da su gtr botovi procitali izjavu Covica shvatili bi da je naslov izvucen iz konteksta. Link to comment
Kampokei Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Nije ta izjava nista narocito bolja ni kad se procita cela. Link to comment
Recommended Posts