July 9, 20186 yr 4 minutes ago, porucnik vasic said: Каже човек који је био у Русији да он и Крстаја им никакве припреме тактичке нису давали. Rastavac nije ni nivo 1 Plavog Stevanovica ili Vlade Vermezovica. A mladi Jankovic je za njega 1 Zidane
July 9, 20186 yr 2 hours ago, dragance said: Ja bih radije da mi sačuvamo Miloja za nas, a ne da ide među najveće mafijaše da ga ispljunu. +1
July 9, 20186 yr Nije Miloje lud valjda da skace u kolo sa Kokezom i kompanijom. Taman nek ostane Krstajic.
July 10, 20186 yr Krstaja da izgradi sistem, da svi od najmladjih selekcija igraju tako i na konju smo. A ne da se dozvoli Englezima dominacija 10 godina. Uzmemo prvo Ligu nacija, pa EP, i tek onda SP
July 10, 20186 yr To, a i sta koj moj palamudite o tim snimcima i skautinzima, fudbal je mnogo vise od toga, fudbal je unutrasnji osecaj, il' ga imas il' ga nemas. Cuj skauting.
July 10, 20186 yr 19 hours ago, W.F.C. said: Mi imali do proslog leta. nije on ni blizu lalata zato da mazite i pazite lalata da sto duze ostane kod vas
July 10, 20186 yr 4.marta 2010 je @teacher otvorio ovaj topik. Od tada je krenuo sunovrat srpskog reprezentativnog fudbala. Zakljucajte topik, polijte benzinom i vinjakom i zapalite. Vrijeme je za novi topik o Kokezinim orlovima!
July 11, 20186 yr 8 hours ago, MiddleClass said: 4.marta 2010 je @teacher otvorio ovaj topik. Od tada je krenuo sunovrat srpskog reprezentativnog fudbala. Zakljucajte topik, polijte benzinom i vinjakom i zapalite. Vrijeme je za novi topik o Kokezinim orlovima! Hteo si uvijeno da kazes da je vreme za topik reprezentacije Kokezanije Edited July 11, 20186 yr by OmarKuk
July 11, 20186 yr 12 hours ago, W.F.C. said: Ma begaj be, s tvoji Cacani i Kraljevcani, s Bobana Dmitrovica, pih boban je vasicev mada napravio je najveci greh i zaigrao u cacku
July 11, 20186 yr 3 hours ago, OmarKuk said: Hteo si uvijeno da kazes da je vreme za topik reprezentacije Kokezanije Nismo imali kvalitetnu repku jos od Slobistana...
July 11, 20186 yr +1 a odavno je poznato da je fudbalska reprezentacija ogledalo stanja u drzavi valjda ce se vratiti i ti slavni dani radimo na tome
July 11, 20186 yr ...da je tako (fudbalska reprezentacija ogledalo stanja u drzavi) ne bi se ni plasirali na svetsko....