June 17, 20186 yr 6 hours ago, dragance said: Pobedjujemo ubedljivo, a tuča i crveni će biti sa “Švajcarcima”. +1
June 17, 20186 yr Ne bi me čudilo da zemara bude počasni gost negdje u loži, on i Krstaja su stari ahbabi
June 17, 20186 yr Ako bude brat Pantela u Samari dobijamo! P.S. Ne mislim na onog pedera od premijera.
June 17, 20186 yr Meni je posve svejedno. Jos jedna utakmica u nizu. Nadam se da ce biti dobra i da nece liciti na onu uspavanku od sinoc.
June 17, 20186 yr ko je ovaj iza stankovica? nego gledam malopre nase rezerve koje nisu ulazile, osim dmitrovica i rodica svi ostali bas mladi ako je verovati ovom sajtu: https://talksport.com/football/379772/every-world-cup-squad-ranked-average-age-oldest-youngest-180605285273/ 5ta smo najmladja ekipa turnira sa 26,8 godina u proseku mladji su samo nigerijci, francuzi, englezi i tunizani englezi su bili najmladji i na poslednjem euru inace srbija ima najvise (devet) igraca starih 23 godine ili mladjih
June 17, 20186 yr 12 minutes ago, James Marshall said: Na Kokezi se vidi da je prvi put odijelo nakon mature obukao prije 3 godine. gledaj mu rukave ovaj sako mu je dva broja manji