Boza_zvani_Pub Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 (edited) 2 hours ago, miki.bg said: E jel može ovaj topik da se premesti južnije za vreme SP, da ne mora dva pdfa da se otvara , štede se prsti i mikroprekidači u mišu. Edit: upravo je prebaceno Edited June 13, 2018 by Boza_zvani_Pub Link to comment
reginald Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 (edited) 19 hours ago, gone fishing said: - po bedastim susjedima trebamo imati bata đoristički pristup i da se branimo čak i protivu kostarike te da se nadamo možda nekom golu iz prekida jer nemamo tehničare u timu Gostovao je jedan od autora, Ivan Ivkovic, na podkastu sportkluba pa je objasnio sto znaci 'ruzno' i 'u blatu' - utakmica u kojoj brzina nije faktor, a fizicka snaga je. On i njegov kolega na podkastu, Ivan Hodoba, su pored toga detaljno komentirali Hrvatsku. Edited June 13, 2018 by reginald Link to comment
Timmy Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Samo da prosetam avatar Nadam se da nije vec zauzet... Link to comment
Timmy Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Meni je on bio u uzem izboru sa Osimom (video da je zauzet,), Sreckom i Suljemanijem Link to comment
John Coltrane Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Sulejmanija i imas pivo od KuMSa Link to comment
Timmy Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Njega sam hteo apropo one price gde su me mnogi prozivali... A ja i dalje tvrdim da od ovih 23 nema niko ko bolje od njega izvodi prekide centrira iz trka i sl. Bas ono sto nam fali kako bi Mitar dobijao bolje lopte. Al da ne otvaram ponovo temu. Nije nja spisku i cao. Zbog toga i nsiam hteo da ga stavljam i isao sigurnom varijantom Link to comment
Cash Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Haha Katanec njega sam hteo ali sam ipak stavio Mitra. Link to comment
Peter Fan Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Evo i mene, da se ojaca sredni red. Link to comment
porucnik vasic Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 9 minutes ago, Peter Fan said: Evo i mene, da se ojaca sredni red. Link to comment
Recommended Posts