June 13, 20186 yr 2 hours ago, miki.bg said: E jel može ovaj topik da se premesti južnije za vreme SP, da ne mora dva pdfa da se otvara , štede se prsti i mikroprekidači u mišu. Edit: upravo je prebaceno Edited June 13, 20186 yr by Boza_zvani_Pub
June 13, 20186 yr 19 hours ago, gone fishing said: - po bedastim susjedima trebamo imati bata đoristički pristup i da se branimo čak i protivu kostarike te da se nadamo možda nekom golu iz prekida jer nemamo tehničare u timu Gostovao je jedan od autora, Ivan Ivkovic, na podkastu sportkluba pa je objasnio sto znaci 'ruzno' i 'u blatu' - utakmica u kojoj brzina nije faktor, a fizicka snaga je. On i njegov kolega na podkastu, Ivan Hodoba, su pored toga detaljno komentirali Hrvatsku. Edited June 13, 20186 yr by reginald
June 13, 20186 yr Meni je on bio u uzem izboru sa Osimom (video da je zauzet,), Sreckom i Suljemanijem
June 13, 20186 yr Njega sam hteo apropo one price gde su me mnogi prozivali... A ja i dalje tvrdim da od ovih 23 nema niko ko bolje od njega izvodi prekide centrira iz trka i sl. Bas ono sto nam fali kako bi Mitar dobijao bolje lopte. Al da ne otvaram ponovo temu. Nije nja spisku i cao. Zbog toga i nsiam hteo da ga stavljam i isao sigurnom varijantom