June 13, 20186 yr zaboravio si na petkovu epizodu u gelzerkirhenu kada je poslušao novinare i zaigrao napadački
June 13, 20186 yr On 13. 6. 2018. at 7:10, dragance said: Onda bolje i ne igrati na SP ako ćemo igrati kurvinski fudbal. Znaci 1990, 1998... bolje da nismo ni isli.
June 13, 20186 yr Author On 13. 6. 2018. at 7:53, Zico said: Moze +1 ljubiću njegovu sliku ako bude dao gol protiv predstavnika klana
June 13, 20186 yr On 13. 6. 2018. at 8:17, MiddleClass said: Znaci 1990, 1998... bolje da nismo ni isli. 1990 nismo igrali takav fudbal, tj mogli smo još bolji da Osim nije imao par balvana u prvih 11 dok su mu neki svetske klase sedeli na klupi. 1998 je bila malo atipicna za mene. Nisam ništa od naših utakmica pogledao uživo/tv osim ono malo na kraju sa Holandijom. Bari sa Zvezdom je izuzetak gde smo pobedili i osvojili sa shit igrom. vise sam voleo pristup kao sa Bajernom u Minhenu.
June 13, 20186 yr A Vasic je morao da ide vek u nazad po sliku, nije valjda da mu trenutne vedete nisu dovoljno Srbi?Sent from my SM-T365 using Tapatalk
June 13, 20186 yr ...Upade na trening Miloš Biković. Mladi glumac popularniji je u Rusiji nego u otadžbini. Mada to i nije neka novost, ali nećemo lošim pričama. Fascinirao je Ruse, očito. Miloš je došao specijalno da podrži naše “orlove”, a i da svečano otvori u Svetlogorsku park “Srbija”. Parče Srbije u Rusiji, kako to gordo zvuči. Predstava koju su domaćini napravili zarad ove ceremonije oduvala nas je. Kulturno-umetnički ansambl plesao je i pevao splet ruskih igara i narodnih pesama. Onda je zagrmelo “Hej, sloveni”, pa se čulo i “Bože, pravde”. Zastava na kojoj piše “Srbi i Rusi braća zauvek”. Zaigra mi srce, zasuziše oči. Ovo ne bi ni Srbin režirao...
June 13, 20186 yr U pitanju je Kinez Lin Čančan sa kojim smo malo porazgovorali. Na solidnom srpskom jeziku gospodin Čančan otkrio nam je da obožava Bastu i Đorđevića, ali nam je otpevao i dve srpske pesme - himnu "Bože pravde" i numeru Baje Malog Knindže "Pevaj Srbijo". On kaže da obožava Rusiju i Srbiju, naročito zbog čuvenog Valtera, koga je glumio Bata Živojinovića, a pomenuo je i bombardovanje kineske ambasade u Beogradu. Solidan freak show u Rusiji izgleda...