fandorin Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 16 minutes ago, Nikodije said: Secas li se kako je te 94 cuveni novinarski doajen™ miroslav radojicic imao genijalne poetske tekstove o svetskom prvenstvu, mislim u politici? Bio sam klinac, ali obozavao sam da ga citam, svaki tekst sam vise puta procitao. I dan danas pamtim neke stvari koje je pisao. Kad se setim sp 94 prvo se setim miroslava radojicica Nisam čitao Politiku 94. , ali to nema veze sa Mirom Radojičićem. Sećam se komentatorskog dvojca u studiju u Košutnjaku, Vladanko i Mile Kos. E, to su bili prenosi, golgeter od rase i klase, pravi pečeni centarfor. I Živa svakako, tad je i nastala epska rečenica da je 2:0 najopasniji rezultat gde se predstavljao kao vizionar, a znao je rezultat od sinoć. Gledao sam sve utakmice direktno, Rusija-Švedska u nekih pola 3 ujutru to je bio poduhvat. Sad kad mislim o tom 20-ogodišnjem sebi, ne bih mu ništa ni rekao, samo bih ga onako ćuteći gledao.
ronin Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Dobro taj Živin rad na tekmi Južna Koreja - Španjolska je nešto više od samog fudbala...To je neka konceptualna umetnost jebem li ga...Ono na kraju, kad je Koreja zveknula gol za 2:2 a Živa gotovo sakralnim glasom kaže "Šta sam vam rekao..."...Ma ipak umetničko delo.
Nikodije Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 (edited) 1 hour ago, W.F.C. said: A ja genijalnih brzih akcija i golova Bebeta i Romarija, fantazija. Pre se setis njih nego trifuna ivanova i jordana lečkova? Edited June 6, 2018 by Nikodije
Apollo Creed Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 itebreukurac. Taj Šestko je ološ najgori, nije bzvz primio 6 komada.
W.F.C. Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Nije da ni mi nismo briljirali te daleke 94-te, cuvene prijateljske sa Brazilom i Argentinom u Porto Alegreu i Mar del Plati
Ratamahatta Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 2 hours ago, ronin said: Dobro taj Živin rad na tekmi Južna Koreja - Španjolska je nešto više od samog fudbala...To je neka konceptualna umetnost jebem li ga...Ono na kraju, kad je Koreja zveknula gol za 2:2 a Živa gotovo sakralnim glasom kaže "Šta sam vam rekao..."...Ma ipak umetničko delo. Ima li igde ovo da se vidi/cuje?
MocaVukotic Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 od svih sranja u vezi repstacije, ubedljivo najviše me nervira ovo pukni zoro.
John Coltrane Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 od svih sranja u vezi repstacije, ubedljivo najviše me nervira ovo pukni zoro.+1000SeljoberiSent from my iPhone using Tapatalk
Meazza Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 (edited) Jebes ekipu cije su vedete "komandant" i "silni". Edited June 7, 2018 by Meazza
Boza_zvani_Pub Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 3 bedna promo spota fss-a: ideja dobra, realizacija katastrofa
dragance Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Engleska oducila Kostariku od fudbala. Valjda je neko od FSS mandrila gledao.
theanswer Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 (edited) http://mondo.rs/a1110001/Sport/Fudbal/Engleska-Kostarika-2-0-gledali-i-reprezentativci-Srbije.html fali grba guroviću na onom blamu od spota. mučeni borković snsovac postade lice sporta u srbiji jebem te državo još je najbolje odglumio Edited June 7, 2018 by theanswer
mlatko Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Engleska oducila Kostariku od fudbala. Valjda je neko od FSS mandrila gledao.2:0 rezultat ne izgleda bas da su ih samleli ali Englezi su to... Zasto bi ih interesovala ta utakmica? FSS je okrenut mislima na pripremanje za utakmicu sa nemcima. Parola: Dosvidanja Panzer.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts