levi Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) koliko se sećam otpustio je Bobeta Pavkovića iz stručnog šaba posle prošlog okupljanja i okružio se Vukom Rašovićem tj ne Rašović nego Ljubiša Ranković Edited June 5, 2018 by levi
gone fishing Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 tu je rastavac, na koga su svršavali bugari iz niš, do pre godinu dana, on bi trebao da zna nešto o taktici i pripremi ekipe
Cash Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) 8 minutes ago, James Marshall said: Krstaja i Rastavac, dobićemo krastavac A nakon rusije stavice na nasu repstaciju katanac 😂😂 Edited June 5, 2018 by Cash
iDemo Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Stojković: Ne brine me ništa Tokom meča se požalio na problem sa malim prstom, ali nije u pitanju povreda."Samo sam zaboravio bandažu, imam naviku da mi budu jaki prsti i kako je bio mokar na poluvremenu ja sam ga skinuo i kako smo pričali ja sam samo stavio rukavicu i posle video da ga nema". Čega/ko ga nema? Maloga prsta? Sent from my SM-G900I using Tapatalk
iDemo Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Čekaj, mi pripremnu utakmicu 10 dana pred takmičenje koristimo u svrhe ŠBB KBB provjere ako nam se povrijedi 4-7 prvotimaca?Ne znaš ti kakva je hrana u Rusiji - ono šbb kbb da se njih 4-7 potruje hranom i dobije meku stolicu (što se u narodu popularno zove "proljev"), ne? Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Baldrick S. Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 26 minutes ago, gone fishing said: tu je rastavac, na koga su svršavali bugari iz niš Dizvines al evo jedan kRastavac se podignaf bugarinu iz nis pa ako oce ga da poruckas. Razumes?
James Marshall Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Pa to ako krenu da kradu parfeme, ali ako je neko dobrostojeći to su onda nogometaši
John Coltrane Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 http://mondo.rs/a1108979/Sport/Fudbal/Umetnicka-reprezentacija-Srbije-bronzana-na-Svetskom-prvenstvu-u-Rusiji.html Tek sam se probudio i na mobu nisam siguran, ali ako ovo nije foto montaza onda je avatar 1/1. Sent from my iPhone using Tapatalk
*edited by mod Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Errrrm pa zar ne vidisda su dve odvojene slike na dve odvojene lokacije? Ziva je na nekoj konferneciji za stampu a Krstaja na Aerodrumu. Sto se linka tice, nista novo, englezi ispali na penale.
Delija67 Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 9 hours ago, gervasius twinkleminkleson said: 9 hours ago, Nikodije said: Kaze "mozda ja nisam neki strucnjak, ali sam se okruzio ljudima koji znaju". Bog Koji se to pojedinac usudio da okruži krstajica Rnic
John Coltrane Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Errrrm pa zar ne vidisda su dve odvojene slike na dve odvojene lokacije? Ziva je na nekoj konferneciji za stampu a Krstaja na Aerodrumu. Sto se linka tice, nista novo, englezi ispali na penale.Pa ne videh, hvala na pojasnjenju. A i pre prve kafe sam neuracunjiv Sent from my iPhone using Tapatalk
W.F.C. Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Bice to sve dobro, do subote dostizemo vrhunac forme, pa onda tempira za Brazil i Nemacku sledeci vrhunac.
Jean-Luc Picard Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Ceniš da će se potruditi da nas dovedu do vrhunca.
Recommended Posts