Apollo Creed Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) Štoper reprezentacije Srbije Duško Tošić bio je samokritičan posle poraza, ali je pozvao i saigrače, ali i javnost da ostanu pozitivni. "Nismo delovali kako treba, bilo je više lošijih nego dobrih stvari, ali samo smo izašli iz treninga. Treba da napravimo analizu i vidimo gde smo grešili. Ne treba da imamo brigu, jer je prva utakmica. Bolje sad da se ovo desilo, nego kad počne Svetsklo prvenstvo", rekao je Tošić i nastavio: "Treba svi da budemo pozitivni, i mi i vi (mislio je na novinare, prim. aut.) da ne bude kritika. Tek je početak, biće to kako treba". Edited June 5, 2018 by Apollo Creed
dragance Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) Dobijamo Kostariku 2:1 i onda rastavljamo Švajcarce od fudbala sa rukometnim skorom, uz par crvenih i nekoliko penala. edit: zaboravih da napomenem da otvaramo rezultat protiv Brazila golom Radonje. Edited June 5, 2018 by dragance
Cane Vukic Prebranac Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Живковић десно, Матић и Грујић у пару, Сергеј који уопште није знао шта треба да игра кад је ушао ... неће бити да смо изгубили зато што смо млади или комбиновани, већ зато што имамо незналицу на клупи. Али хајмо бити позитивни
MiddleClass Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 25 minutes ago, dragance said: edit: zaboravih da napomenem da otvaramo rezultat protiv Brazila golom Radonje. +1
FPLS Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Quote Grujić: Jako sam zadovoljan svojom partijom, mislim da sam bio na visokom nivou
Timmy Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Jel stvarno onaj mali tek sinoć debitovao? Pa jbte, 7dana pre svetskog...
Apollo Creed Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Vučić je ocenio da od fudbalske reprezentacije Srbije ima pet ili šest kvalitetnijih reprezentacija, ali da mogu da pobede i kvalitetnije reprezentacije.
Cash Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 A i ne smemo lomiti preko kolena jutro je pametnije od večeri
Boza_zvani_Pub Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Ocigledno skrivanje aduta pred kostarikanskim skautima...
W.F.C. Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Ne treba sada praviti dramu od jedne obicne prijateljske utakmice, nego sacuvati hladnu glavu i nastaviti sa uigravanjem. Ima dovoljno vremena do premijere, a u poslednjoj proveri mogu se isprobati cak i neke nove i drugacije takticke zamisli.
James Marshall Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Ako će izlaziti ova ekipa, onda uigravanje izgleda slabo pomaže. A rekao bih da neće izlaziti ova ekipa, a onda se postavlja pitanje, čemu onda ova utakmica u ovom sastavu.
Recommended Posts