June 4, 20186 yr Prosto neverovatno koliko ovde ima pametnih ljudi. Sve vide i bez gledanja, sve unapred znaju i bez znanja. Edited June 4, 20186 yr by Dimitrije
June 4, 20186 yr Inace Milenkovic je napravio penal (na pocetku) i faul na ivici 16m (na kraju) poluvremena. @Dimitrije Jesi ti zadovoljan prikazanim i sta mislis koja je svrha izvesti ovoliko kombinovan™ sastav?
June 4, 20186 yr Da mu ne skoci cena na 500 milijardiApelovao MMF..sjebace se ekonomije euro nacija zbog njega. Elem, prelepo je kako sokolimo napaceni narod svajcarski i kostarikanski ovakvim nastupom.Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
June 4, 20186 yr dobro, mozda cemo uzeti bod kostariki iz nekog srecnog gola ili ako herojski izvucemo bod bez golova.
June 4, 20186 yr što se tiče sasatava Krstaja je rekao u onom klipu na aerodrumu, da će u 1. utakmici da odmara nosioce, koji su odigrali mnogo utakmica u sezoni don't shoot the messenger Edited June 4, 20186 yr by levi
June 4, 20186 yr 1 minute ago, levi said: šo se tiče sasatava Krstajaje rekao u onom klipu na aerodrumu, da će u 1. utakmici da odmara nosioce, koji su odigrali mnogo utakmica u sezoni don't shoot the messenger mnogo trazis jel ono Zivkovic sutirao onako traljavo, sam i neometan?
June 4, 20186 yr 6 minutes ago, 189- said: dobro, mozda cemo uzeti bod kostariki iz nekog srecnog gola ili ako herojski izvucemo bod bez golova. Ovako smo igrali i protiv Maroka pa onda za 3 dana skroz drugaciji pristup protiv Nigerije. Ali taj mec ti nisi gledao 😁
June 4, 20186 yr Radonjić može lagano da bude prva izmena na krilu . Tadić i Kostić kao prvi izbor.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
June 4, 20186 yr 4 minutes ago, elementary said: Radonjić može lagano da bude prva izmena na krilu . Tadić i Kostić kao prvi izbor. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Radonjic moze da bude zamena za Tadica, nikako za Kostica, posto su mu i kondicija i odbrana problematicni.