May 26, 20186 yr 19 minutes ago, porucnik vasic said: Дочим ту је Miljanić био потаман, пошто је све радио на ползу србскога футбала... +1
May 27, 20186 yr 20 hours ago, Milogled Bluff said: Pricas o sebi i kome jos? Nego, kad vec spominjes tola (koji uzgred nije pre prvenstva oterao selektora koji nas je odveo na to prvenstvo), Hmm bila je jedno 6 meseci pre prvenstva frka izmedju Tola i Antare kad je Tole hteo da uradi isto ko Koki sa Muslinom. Na srecu nije ali da je Tole mamlaz i idiot u to smo se uverili nakon Sp.
May 27, 20186 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: to je bilo uobičajno natezanje oko ugovora Sto ga je onda smenio nakon Afrike
May 27, 20186 yr očekivao se prolaz u grupi sa ganom i australijom(nemci su svakako išli dalje), antara je protiv kengura fasovao crveni i nije vodio tim na tri utakmice kvalifikacija za ep, nije hteo da ga isplati jer je ovaj izboksovao odličan ugovor kad je bio onaj sukob koji si naveo posle su se sudili u lozani i fss je izgubio plus tolova paranoja da antara postane miljan II
May 27, 20186 yr 7 minutes ago, James Marshall said: Krstaji nije smetalo to, kako reče, dostojanstvo da li sam i gde rekao da jeste?
May 27, 20186 yr A gdje sam ja rekao da si ti to rekao, ovo je forum, nadovezujem se na diskusiju, nisam direktno replicirao