MocaVukotic Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 19 minutes ago, porucnik vasic said: Дочим ту је Miljanić био потаман, пошто је све радио на ползу србскога футбала... +1
Cash Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 20 hours ago, Milogled Bluff said: Pricas o sebi i kome jos? Nego, kad vec spominjes tola (koji uzgred nije pre prvenstva oterao selektora koji nas je odveo na to prvenstvo), Hmm bila je jedno 6 meseci pre prvenstva frka izmedju Tola i Antare kad je Tole hteo da uradi isto ko Koki sa Muslinom. Na srecu nije ali da je Tole mamlaz i idiot u to smo se uverili nakon Sp.
kud u maglu Simoviću Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 to je bilo uobičajno natezanje oko ugovora
Cash Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Just now, kud u maglu Simoviću said: to je bilo uobičajno natezanje oko ugovora Sto ga je onda smenio nakon Afrike
kud u maglu Simoviću Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 očekivao se prolaz u grupi sa ganom i australijom(nemci su svakako išli dalje), antara je protiv kengura fasovao crveni i nije vodio tim na tri utakmice kvalifikacija za ep, nije hteo da ga isplati jer je ovaj izboksovao odličan ugovor kad je bio onaj sukob koji si naveo posle su se sudili u lozani i fss je izgubio plus tolova paranoja da antara postane miljan II
kud u maglu Simoviću Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 niko sa dostojanstvom u tom momentu ne bi se prihvatio užarene klupe orlova
James Marshall Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Krstaji nije smetalo to, kako reče, dostojanstvo
kud u maglu Simoviću Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 7 minutes ago, James Marshall said: Krstaji nije smetalo to, kako reče, dostojanstvo da li sam i gde rekao da jeste?
James Marshall Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 A gdje sam ja rekao da si ti to rekao, ovo je forum, nadovezujem se na diskusiju, nisam direktno replicirao
dragance Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 GTR tololjupci i Alkatrazi se prave mutavi, pa sve mogu da rezonuju.
Filozof manijak Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Šta je ovo, predsednikosavezometrija? man'te se ćorava posla
Recommended Posts