Apollo Creed Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 1 minute ago, pbg12345 said: pravi covek na pravom mestu +1. A ne ko onaj raspali "francuska škola" Muslin koji bi igrao bunker celo SP a ispratili bi ga vrv Filip Žmaher i simfonijski orkestar rts-a.
Apollo Creed Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Većina selektora je već saopštila spisak od 23 igrača, neki 25, nije očekivano baš 27. Zbog čega ih je toliko? - Bolje da ih imamo sad, u slučaju neke, ne daj bože, povrede. Imamo takve treninge da nam trebaju golmani.
porucnik vasic Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 6 hours ago, pbg12345 said: to ti kazem: ja o cinjenicama ti o utiscima ti baziras na svom utisku gledajuci kvalifikacije za sp i to verovatno kad su vec ostvarili plasman, ja na osnovu rezultata na sp i rezultata u tim kvalifikacijama Чини ми се да уопште не читаш оно што ја пишем.Ти ниси гледао Костарику ни минут у последње четири године. Ја сам одгледао целе квалификације у Конкакафу јер живим овде. Све утакмице америчке репрезентације коју је клинсман довео па на ниво Чукаричког по квалитету игре. Пошто се играла мини лига за пласман свака утакмица је одлучивала. Е, ту Костарика није показал ништа. Споро без идеја са солидним голманом. И сад ти мени наводиш шта као чињенице? Резултате од пре четири године? После тога напишеш безвезни чаршаф, који нема везе о ономе о чему дискутујемо.
MangupIzCivilstva Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Ok ajmo o utiscima, Kostarika nije pokazala nista dok smo mi bili dominantni u grupi sa Evropskim gigantima. Naravno, ima smisla... Porucnice, naravno da mi svi ovdje zelimo pobjedu, ali nema te reprezentacije na prvenstvu protiv koje smo mi favoriti.
borris_ Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Pa Srbija se kvalifikovala protiv polufinaliste, osminfinaliste i ucesnika evropskog prvenstva. Nisu giganti ali su imali respektabilne rezultate.
Dimitrije Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 (edited) 2 hours ago, MangupIzCivilstva said: Ok ajmo o utiscima, Kostarika nije pokazala nista dok smo mi bili dominantni u grupi sa Evropskim gigantima. Naravno, ima smisla... Porucnice, naravno da mi svi ovdje zelimo pobjedu, ali nema te reprezentacije na prvenstvu protiv koje smo mi favoriti. Pa nisu ni Kostarika ni Svajcarska favoriti. Ili je u pitanju prpa-taktika: da omalovazimo nase da u slucaju kiksa ne bi ispali glupi zato sto smo se preterano u njih uzdali. Bolje da igraci ispadnu paceri nego njihova veklicanstva navijaci. Malo kurazi, i pozitive; igramo na SP. Ko je od gospode navijaca postigao nesto sto nosi pridev 'svetski' ili 'svetsko"? Edited May 25, 2018 by Dimitrije
dragance Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Zgazicemo i svajcarce i kostarikance, ne zajebavajte se ovde bez veze!
porucnik vasic Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 2 hours ago, MangupIzCivilstva said: Ok ajmo o utiscima, Kostarika nije pokazala nista dok smo mi bili dominantni u grupi sa Evropskim gigantima. Naravno, ima smisla... Porucnice, naravno da mi svi ovdje zelimo pobjedu, ali nema te reprezentacije na prvenstvu protiv koje smo mi favoriti. Јеси ли и то гледао утакмице Костарике или своја запажања засниваш на 'чињеницама' из Википедије?
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 jok nego je srbija favorit zaboravljate da smo u kvalifikacijama bili u grupi sa drugo/trećeligaškim evropskim reprezentacijama
porucnik vasic Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jok nego je srbija favorit zaboravljate da smo u kvalifikacijama bili u grupi sa drugo/trećeligaškim evropskim reprezentacijama 50 minutes ago, borris_ said: Pa Srbija se kvalifikovala protiv polufinaliste, osminfinaliste i ucesnika evropskog prvenstva. Nisu giganti ali su imali respektabilne rezultate. Што се бркаш КУМС-е?
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 irska i vels su druga i treća liga druga i treća svako loženje na fudbalsku reprezentaciju je kontraproduktivno, pokazalo je vreme a ova mafijaško/cirkuska udruga zaslužuje samo bezrezervni hejt
porucnik vasic Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: irska i vels su druga i treća liga druga i treća svako loženje na fudbalsku reprezentaciju je kontraproduktivno, pokazalo je vreme a ova mafijaško/cirkuska udruga zaslužuje samo bezrezervni hejt Тако си мислио и за време мафијаша из Суботице?
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 (edited) ne zaslužuješ bilo kakav odgovor Edited May 26, 2018 by kud u maglu Simoviću
Dimitrije Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Ispada da je navijanje protiv reprezentacije Srbije moralna imperativ.
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 naravno da ne, ali selekcija fudbalskog saveza ne zaslužuje ni promil avansne podrške. njihov cilj u rusiji nije rezultat, ni promocija zemlje iz koje dolaze već isključivo lični ćar počevši od slaviše kokeze pa do poslednjeg na spisku tzv selektora štos mene tiče to prvenstvo će mi učiniti samo za trunku zanimljivijim od onog u brazilu
Recommended Posts