Bright Billy Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 (edited) i treba zonpi malo da bude selektor. a ja da se pitam postavio bi koromana. Edited September 10, 2010 by Bright Billy
Bright Billy Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 (edited) dupli Edited September 10, 2010 by Bright Billy
Shan Jan Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 intervencija drzave, blede, ocajne igre, ljudski rastanak, "strucan" selektor, losa atmosfera... Jbt koliko puta mi se smucilo dok procitah tekst. Pracenja vesti iz FSS je stvarno za mazohiste. Zelim im svima slicnu, dugu, bolnu smrt i da im Radomir i Antic uzmu zadnji dinar.
ΟΛΥ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 (edited) -Svima™ je jasno da je loša atmosfera oko državnog tima i da su promene neophodne. pa naravno da je losa kad je svigoveda iz fss kvare i teraju najboljeg selektora u poslednjih x godina...-Jedina prepreka takvom scenariju mogla bi ponovo da bude neka intervencija iz vrha države, kojom bi, kao pre mesec dana, ponovo bio sačuvan selektor Antić - kaže naš sagovornik blizak FSS-u.nema, nije doneo kes sa sp i bagra je jednostavno zacrtala da ga moraju oterati... pa zar se niko ne seca kako smo igrali pre antica? da smo se direktno plasirali na sp? da je on napravio™ krasica i laneta. da smo konacno dobili neku igru, i to napadacku...vracamo se pizonu i bata djora bunkerisanju :isuse:sto kaze shan jan ovo je da povratis. znam da je nemoguce, ali posto su svi igraci za antica bilo bi dobro kad bi bojkotovali repku! pa nek dovedu i strucne™ igrace... Edited September 10, 2010 by ΟΛΥ
Далибор Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Konacno ce Bogdanovic i Blazic da dobiju zasluzeno mesto u srpskih najboljih 11! a umesto Kleo pasos ce dobiti Savio!Ziveo Pizon!
Bright Billy Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 tooooooooohttp://www.youtube.com/watch?v=Ac8v9OT8RsQ
Psihodelija Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 nemoguce je biti protiv antica u ovoj situaciji, prvo zbog olosa koji ga napada(tj. smenjuje) a i zbog pizona, koji je losiji trener.ipak, gledano samo sa aspekta 1 fudbala, nasoj reprezentaciji treba osvezenje™ i neke promene.smena selektora nije neophodna za tako nesto, ali antic u poslednjih 5-6 meseci ne pokazuje nista osim sujete i povredjenog ponosa.a ekipa na terenu ni toliko.
Jozef K. Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 (edited) Žurnal Љупко Петровић директор репрезентације. Функцију је бар имао у среду поподне. Тако је било договорено. Очекивано именовање, заједно са Владимиром Петровићем у селектора уместо Радомира Антића коме према најавама са Теразијама 35 већ на следећој седници Извршног одбора Фудбалског савеза Србије следи отказ, јуче, ипак, није дочекао.Још нема објашњења шта се догодило. Из српске куће фудбала још нема ни потврде, али ни демантија вести да ће доћи до промене на клупи Орлова уз придруживање новог члана административног тима. То би требало да буде директор репрезентације, човек који би требало да седне у фотељу која је некада припадала Зорану Мирковићу и Драгану Џајићу. Љупко Петровић има „резервацију“, међутим, нико још не може да каже ког дана ће сести у директорску фотељу.У галиматијасу који је настао после открића да ФСС поново припрема смену Антића, Љупко Петровић јуче је био једини актер ове приче до кога је било могуће доћи. Нимало узбуђен нити узнемирен, док је водио унука у вртић, спремно је дочекао питање о ангажману у Фудбалском савезу Србије.- Ја сам већ ангажован у ФСС. Председник сам Удружења тренера Србије – подсетио је Љупко Петровић и наставио: – Не разумем буку која се бар око мене подигла. Нисам ни одлазио из ФСС да бих се наводно вратио на неку функцију.Једини српски тренер који је подигао Сребрну амфору, пехар намењен освајачу Купа шампиона – са Црвеном звездом 1991. – подигао је гард на причу око именовања у директора репрезентације.- Члан сам српске фудбалске организације и имам своје место у Фудбалском савезу Србије. Посао који ми је поверен трудим се да радим на најбољи могући начин. Ако званичници савеза мисле да могу да радим и нешто друго, спреман сам да прихватим изазов. Мислим да могу још много да помогнем српском фудбалу, да имам знања и искуства, и зато се не плашим било ког посла.На питање да ли ће тај посао радити из фотеље директора репрезентације, Петровић не одговара ни са „да“ ни са „не“.- Могу да кажем само да није баш јасно шта бих могао да радим. Колико ја видим, ни у савезу нема јасне слике шта и како даље. Очигледно је да је потребан прецизан план како би се стање поправило, јер после последњих резултата репрезентације и догађаја око селектора, неке промене су потребне. Лично желим да помогнем, свима нам је у интересу да крене набоље, али за сада немам шта друго да кажем осим да нема најава о било каквим кадровским променама. До даљег могу да помажем само са позиције председника Удружења тренера Србије – рекао је Љупко Петровић. М. Тодићedit: pogledajte još bolje tekst Stojadinovića. Ovaj smrad prevazilazi sve. Evo za cenjeni forum izdvajam:Томислав Караџић који је једини нормално резоновао и причао за време и после Мондијала, раздвајао срећу од пехова и неправди, лоцирао проблеме и називао појаве правим именима, неодлучношћу је допринео да се у овом тренутку у репрезентацији Србије дешава то што се дешава. Морао је одмах по повратку Edited September 11, 2010 by degenije
harper lee Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Žurnaledit: pogledajte još bolje tekst Stojadinovića. Ovaj smrad prevazilazi sve. Evo za cenjeni forum izdvajam:Imam utisak da bih se vise obradovao da neko razjuri ovu gomilu nepismenih govana bez integriteta koja sebe naziva srpskim sportskim novinarima nego bandu sa Terazija koja ih placa.
Recommended Posts