kipo Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Milivojevic skoro sve sa penala, ali igra zaista odlično ove sezone
Apollo Creed Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 https://www.b92.net/sport/rusija2018/odbrojavanje.php?yyyy=2018&nav_id=1383084 Dočekao i Šestko da im ga zavuče...
Đipalo Junuz Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Jesu predstavili zvanično crveni dres ili još čekamo premijeru?
*edited by mod Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 16 hours ago, Plajvi said: Je l' neko posle Zigare u Santanderu i Pantele u Herti dao 10 golova u top 5? Filip Djordjevic nekad? SMS?
čekmeže Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 On 18.4.2018. at 22:48, elementary said: Ako ne povedu Jovića na SP treba ih obesiti za mošnice. Najbolji naš napadač. Ne znam kada smo zadnji put imali špica u ligama petice koji je konstantno davao golove . Samo da ne zezne izbor sledećeg kluba i imamo špica za naredne 10 godine. Mi već imamo špica za prvi petogodišnji plan
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 - Prekinuta je saradnja sa jednim od pomoćnih trenera Slobodanom Pakovićem. Imamo različite stavove u vezi sa poslom i stvarima koje želim da uradim u narednom periodu. Slobodanu hvala na svemu, želim mu sreću i uspeh u nastavku karijere – izjavio je selektor Krstajić za sajt naše kuće fudbala. cirkus medrano
PYM Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Nastavlja se praksa postavljanja u strucni stab svojih bivsih saigraca i drugova.
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 ništa od recka. ljubiša ranković je novo lice, ako sam dobro preleteo po tekstu
Captain_Darling Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 24 minutes ago, Apollo Creed said: dajte Recka! Не може, већ смо дали Расту...
W.F.C. Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Ode i Bobe, tihi spiritus movens i mozak, srce i dusa reprezentacije. Medjutim ja verujem Savezu
Timmy Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Verovatno ste o tome pisali, al moram da priupitam. Sta mislite ko ce nam biti prvi golman na SP? Znam da su u one dve prijateljske branili Stojke i Dmitrovic i da Stojke nije primio nijedan, a Dmitar 2. Ne znam kako Stojke brani u Partizanu, a Dmitrovica sam gledao vise od pola meceva u sezoni jer sam se dosta kladio na njegov Eibar. I mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je Dmitrovic fenomenalan golman i da mora da bude zakucan na mestu prvog golmana. Siguran je, samouveren, ima odlicne rflekse i osecaj da istrci. Mislim da ce uskoro u neki veci klub.. Auh, dok ovo pisem gledam mec Eibara sa Hetafeom i upravo nabode Anhela nenamerno laktom u glavu kod boksovanja lopte. Ovaj pao i ostao bez svesti. Dmitrovic to odmah shvati i priskoci izvadi mu jezik. Jako vazno da se to odradi u par sekundi, moze covek da se vrlo lako tako ugusi. Dotrcali su i doktori, vratuila mu se svest, ok je Strasno da sad to kazem, jer je bilo bas zajbena scena, ali pokazao je i jednu hladnokrvnost i brzinu u oblasti koja nije njegova. Dmitra za prvog golmana!
pbg12345 Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 neverovatna koincidencija! upravo mi stize mail u kom potvrdjuju da je dmitrovic uplatio milion dolara u dobrotvorne svrhe, za gladnu decu afrike i mir u svetu pokazao je veliko srce dmitrovic za prvog golmana fudbalske reprezentacije srbije!!!
Recommended Posts