April 11, 20187 yr Ne sekirajte se, tu su Jagos, Stefan Mitrovic i Maksimovic. Edited April 11, 20187 yr by Plajvi
April 11, 20187 yr 7 hours ago, MiddleClass said: Maksimovic je nas najbolji stoper, a vi se sprdajte sa njim koliko vas volja. Нема технику, није тактички поткован, иначе је најбољи...
April 18, 20187 yr kokeza-bjekovic-vasiljevic-krstajic-kolarov a siguran sam da sam nekog i zaboravio samo jos koroman fali u ulozi nekakvog tim menadzera i 1 dream team je sklopljen, nebo je granica, neka drhti kostarika, neka drhti svica, gorece moskva, gorece rusija braco srbi!
April 18, 20187 yr On 11/4/2018 at 12:10, MiddleClass said: Maksimovic je nas najbolji stoper, a vi se sprdajte sa njim koliko vas volja. ovaj drugi Maksimovic iz Valensije valja, meni bi on bio standardan u reprezentaciji.
April 18, 20187 yr Ako ne povedu Jovića na SP treba ih obesiti za mošnice. Najbolji naš napadač. Ne znam kada smo zadnji put imali špica u ligama petice koji je konstantno davao golove . Samo da ne zezne izbor sledećeg kluba i imamo špica za naredne 10 godine.
April 18, 20187 yr bešenje je trebalo da bude kad su rasturili reprezentaciju koja se kvalifikovala, sad će i onako da idu oni koje izdiktiraju menadžeri, kakve veze ko će da ide mada i tu Luka ima dobre šanse jer je kod dobrog menadžera, neče biti problema za njega
April 19, 20187 yr Je l' neko posle Zigare u Santanderu i Pantele u Herti dao 10 golova u top 5? Filip Djordjevic nekad?
April 19, 20187 yr Milivojević ove godine u PL dete Đorđević je trpao u 2. ligi najviše Edited April 19, 20187 yr by levi
April 19, 20187 yr 11 hours ago, elementary said: Ako ne povedu Jovića na SP treba ih obesiti za mošnice. Najbolji naš napadač. Ne znam kada smo zadnji put imali špica u ligama petice koji je konstantno davao golove . Samo da ne zezne izbor sledećeg kluba i imamo špica za naredne 10 godine. pa nece ga zvati mmw