Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Ja se sjećam da je tad bila aktuelna zajebancija da smo izašli u 6-3-1 formaciji, mada možda i nije bila zajebancija.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Ima negde klip na yt kad Solobdan™ (tako je na saudijskoj TV jednom bio prikazan na grafici dok je bio selektor) objasnjava da je to 4-4-1-1, i da smo mi zapravo preokrenuli rezultat osim sto nismo. :D

Posted

bilo je to nešto tipa 4-3-2-1, sa jugovićem i piksetom iza mijatovića + sedmorica izrazito defanzivnih. u drugom je dejo zamenio piksija. pravo je čudo da smo dali gol, plus bili u prilici da iznudimo penal (iako neopravdano dosuđen).

Posted

sličan je dat i amerima. generalno užasno jalovo prvenstvo, pogotovo kad se uzme u obzir efikasnost koja je prethodila. sve se svodilo na bunarenje mihajlovića. očekuješ razmontiravanje irana ono porođajne muke dok ga miha nije zadenuo carskim rezom iz slobodnjaka, a tih dana je to mogao kad je hteo. ameri isto. njemačka najopasniji rezultat. i olandija nešto najmučnije za gledanje ikad. surovo su bili jači, ali je sticaj okolnosti namestio da smo čak mogli i preokrenuti u par minuta. na kraju gol u nadoknadi iz šuta kakvih je do tad bilo 683418364.

Posted (edited)

11:25, Branko bloody Brnovic. :Hail::lol:

Edited by Plajvi
Posted
3 hours ago, MocaVukotic said:

taj holandski tim, pa u stvari i većina njihovih timova, je bio mnogo zajeban baš zato što su pored velikih majstora imali i mesare u timu, bilo je mnogo zajebano pobediti ih, jer si morao usput i da ih prebiješ. imaju oni i kasnije slične kombinacije, ali mislim nikad kao ta iz 98.

So true. 

Posted

Formacija svi nazad osim Stojkovica koji je igrao "free role" poziciju i napadaca Mijatovica, znaci 8-1-1. 

Posted
1 hour ago, Plajvi said:

11:25, Branko bloody Brnovic. :Hail::lol:

Kralj je zakacio ovi Davidsovu na kraju. Mogao je da odbrani... 

Posted (edited)

Mislim da je neko od nasih kacio i vratio je unutra ka golu, cini mi se bi je sam Davids opalio pored. Al' ono realno, imali smo 20 dodira s loptom u 15 minuta videa, ko nas jebe. :D

Edited by Plajvi
Posted
2 hours ago, Plajvi said:

Ima negde klip na yt kad Solobdan™ (tako je na saudijskoj TV jednom bio prikazan na grafici dok je bio selektor) objasnjava da je to 4-4-1-1, i da smo mi zapravo preokrenuli rezultat osim sto nismo. :D

Posted
Mislim da je neko od nasih kacio i vratio je unutra ka golu, cini mi se bi je sam Davids opalio pored. Al' ono realno, imali smo 20 dodira s loptom u 15 minuta videa, ko nas jebe. [emoji3]
Mislim sa je saveljic koji je usao 10 sekundi pre toga.
Posted
9 hours ago, MocaVukotic said:

taj holandski tim, pa u stvari i većina njihovih timova, je bio mnogo zajeban baš zato što su pored velikih majstora imali i mesare u timu, bilo je mnogo zajebano pobediti ih, jer si morao usput i da ih prebiješ. imaju oni i kasnije slične kombinacije, ali mislim nikad kao ta iz 98.

Такви су и Бразил, Немачка, Француска, Аргентина...не иде једно без другог да би велики тим постојао. 

Мој ортак који деценијама живи у Холандији тврди да је Мијат погодио, да би се они потпуно распали.

Posted

Tezko bi se raspali,jer mi nakon Mijatovog gola centra ne bi prešli.

Posted

Како да ти кaжем то је његов утисак. Он живи тамо и то је било неко размишљање Холанђана са којима је гледао фудбал.

Posted

nastasić povređen. neizvesano sp

:huh: