James Marshall Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Ja se sjećam da je tad bila aktuelna zajebancija da smo izašli u 6-3-1 formaciji, mada možda i nije bila zajebancija.
Ratamahatta Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Ima negde klip na yt kad Solobdan™ (tako je na saudijskoj TV jednom bio prikazan na grafici dok je bio selektor) objasnjava da je to 4-4-1-1, i da smo mi zapravo preokrenuli rezultat osim sto nismo.
MocaVukotic Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 bilo je to nešto tipa 4-3-2-1, sa jugovićem i piksetom iza mijatovića + sedmorica izrazito defanzivnih. u drugom je dejo zamenio piksija. pravo je čudo da smo dali gol, plus bili u prilici da iznudimo penal (iako neopravdano dosuđen).
nisam ja Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 sličan je dat i amerima. generalno užasno jalovo prvenstvo, pogotovo kad se uzme u obzir efikasnost koja je prethodila. sve se svodilo na bunarenje mihajlovića. očekuješ razmontiravanje irana ono porođajne muke dok ga miha nije zadenuo carskim rezom iz slobodnjaka, a tih dana je to mogao kad je hteo. ameri isto. njemačka najopasniji rezultat. i olandija nešto najmučnije za gledanje ikad. surovo su bili jači, ali je sticaj okolnosti namestio da smo čak mogli i preokrenuti u par minuta. na kraju gol u nadoknadi iz šuta kakvih je do tad bilo 683418364.
Ratamahatta Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 (edited) 11:25, Branko bloody Brnovic. Edited April 7, 2018 by Plajvi
Meazza Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 3 hours ago, MocaVukotic said: taj holandski tim, pa u stvari i većina njihovih timova, je bio mnogo zajeban baš zato što su pored velikih majstora imali i mesare u timu, bilo je mnogo zajebano pobediti ih, jer si morao usput i da ih prebiješ. imaju oni i kasnije slične kombinacije, ali mislim nikad kao ta iz 98. So true.
Zico Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Formacija svi nazad osim Stojkovica koji je igrao "free role" poziciju i napadaca Mijatovica, znaci 8-1-1.
Boza_zvani_Pub Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 1 hour ago, Plajvi said: 11:25, Branko bloody Brnovic. Kralj je zakacio ovi Davidsovu na kraju. Mogao je da odbrani...
Ratamahatta Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 (edited) Mislim da je neko od nasih kacio i vratio je unutra ka golu, cini mi se bi je sam Davids opalio pored. Al' ono realno, imali smo 20 dodira s loptom u 15 minuta videa, ko nas jebe. Edited April 7, 2018 by Plajvi
Cash Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 2 hours ago, Plajvi said: Ima negde klip na yt kad Solobdan™ (tako je na saudijskoj TV jednom bio prikazan na grafici dok je bio selektor) objasnjava da je to 4-4-1-1, i da smo mi zapravo preokrenuli rezultat osim sto nismo.
palikaris Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Mislim da je neko od nasih kacio i vratio je unutra ka golu, cini mi se bi je sam Davids opalio pored. Al' ono realno, imali smo 20 dodira s loptom u 15 minuta videa, ko nas jebe. [emoji3]Mislim sa je saveljic koji je usao 10 sekundi pre toga.
porucnik vasic Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 9 hours ago, MocaVukotic said: taj holandski tim, pa u stvari i većina njihovih timova, je bio mnogo zajeban baš zato što su pored velikih majstora imali i mesare u timu, bilo je mnogo zajebano pobediti ih, jer si morao usput i da ih prebiješ. imaju oni i kasnije slične kombinacije, ali mislim nikad kao ta iz 98. Такви су и Бразил, Немачка, Француска, Аргентина...не иде једно без другог да би велики тим постојао. Мој ортак који деценијама живи у Холандији тврди да је Мијат погодио, да би се они потпуно распали.
Cash Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Tezko bi se raspali,jer mi nakon Mijatovog gola centra ne bi prešli.
porucnik vasic Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Како да ти кaжем то је његов утисак. Он живи тамо и то је било неко размишљање Холанђана са којима је гледао фудбал.
Recommended Posts