Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Milogled Bluff said:

Dajte ljudi, nemojte zajebavati. Ovo jeste bila solidna igra, ali ne znam zasto iko ozbiljan misli da ne bismo odigrali isto ovako protiv prosecnog protivnika i sa muslinom. Sad ispade da covek koji nas je odveo na sp ne bi bio u stanju da odradi ekipu anonimusa u prijateljskoj utakmici. Ako je zajebancija ili cista patkometrija ok, ali ajmo biti bar malo ozbiljni.

Austrija nije bolja od Nigerije pa su nam u Becu pravili malu decu. Ne treba preterivati sa hvaljenjem 1 Krleta ali meni je ovo protiv Nigerije 1 veliki korak napred u odnosu na ziherasa Muslina

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

sms umesto matica ftw

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Posted

Tu je savez da i ono malo sto bude valjalo razjebe.
Jeste je savez govno na kvardrat ali mi vec imamo 2 generacije koji su osvajali EP i SP i uglavnom imamo solidne rezultate u mladjim kategorijama odavno. Jbg, skoro nijedan igrac nije napravio neku karijeru u seniorskom fudbalu. Tesko da su Tole ili Kokeza krivi zbog toga sto Ljajic, Markec, Djurisic, Maksimovic, Zivkovic, Jovic, Ristic, Srboteli, Saponjic i ostali, nisu napravili nikakve karijere napolju.

Jbg, bice da je do kvaliteta. Pre izvesnog vremena u reprezentaciji nije bilo mesta za Jovana Stankovica, Milinka "4 gola farsi" Pantica i Ramba....

Sent from my Paris_X using Tapatalk

Posted (edited)
10 minutes ago, Cash said:

Austrija nije bolja od Nigerije pa su nam u Becu pravili malu decu. Ne treba preterivati sa hvaljenjem 1 Krleta ali meni je ovo protiv Nigerije 1 veliki korak napred u odnosu na ziherasa Muslina

Vrlo je dobronamerno tumačenje kad uzmeš kao merilo jedini poraz u 10 kvalifikacionih utakmica, a zanemariš rezultat od pre tri dana. 

Ali da ne smaramo više sa mukijem, gotova je to priča. Podrška krletu mađiji, gospodu fudbalske penetracije!

Edited by Ruxin
Posted

Sve je o Krstajicu (i Stanoju) rekao gospodin Vujosevic kad je stao na stranu uprave i pocerao tu kvazi struku iz Partizana. I sad tog bolida gledamo na klupi reprezentacije koji nema dana trenerskog posla i debituje na SP. 

Kokeza rokni se momentalno... :fantom:

Posted
25 minutes ago, Ruxin said:

Ne lupaj middle. Mene je muslin jednom iseko u saobraćaju, a kad sam mu svirnuo on mi samo pokazo srednji prst.

Đubre od čoveka!

Možda te pomešao sa ruxinom.

I ja vas često mešam.

Posted (edited)

Prosto nema nikakve logike da se krstaja po bilo kom osnovu smatra boljim trenerom od muslina. Ako ni zbog cega drugog, a ono zato sto ovaj prvi do pre par meseci nije ni bio trener. 

Edited by Milogled Bluff
Posted (edited)
29 minutes ago, MiddleClass said:

Sve je o Krstajicu (i Stanoju) rekao gospodin Vujosevic kad je stao na stranu uprave i pocerao tu kvazi struku iz Partizana. I sad tog bolida gledamo na klupi reprezentacije koji nema dana trenerskog posla i debituje na SP. 

Kokeza rokni se momentalno... :fantom:

Bolje da nam na klupi sedi jedan Krle nego 1 Mancini ili ne daj boze Macari 😁

Edited by Cash
Posted
5 hours ago, Milosh76 said:

SRBIJA: Stojković - Rukavina, Ivanović, Nastasić, Kolarov - Milivojević, Matić  - Tadić, Ljajić, Kostić - Mitrović.

Cime je Kostic zasluzio da igra u prvih 11? Da se ogradim, ne pratim njegovu karijeru, nego mi je zanimljivo da ima prednost u odnosu na Zivkovica recimo.

dodjem kuci da pogledam topic i prvo na sta mi otvori je ovaj post :D Nista licno samo Captain Hindsight 

Posted
3 hours ago, mandingo said:

Jeste je savez govno na kvardrat ali mi vec imamo 2 generacije koji su osvajali EP i SP i uglavnom imamo solidne rezultate u mladjim kategorijama odavno. Jbg, skoro nijedan igrac nije napravio neku karijeru u seniorskom fudbalu. Tesko da su Tole ili Kokeza krivi zbog toga sto Ljajic, Markec, Djurisic, Maksimovic, Zivkovic, Jovic, Ristic, Srboteli, Saponjic i ostali, nisu napravili nikakve karijere napolju.

Jbg, bice da je do kvaliteta. Pre izvesnog vremena u reprezentaciji nije bilo mesta za Jovana Stankovica, Milinka "4 gola farsi" Pantica i Ramba....

Sent from my Paris_X using Tapatalk

Jовић је једва напунио 20 година и игра одлично у Немачкој, Живковић ј тек малко старији, Срботели човек разби а и он није нешто матор. Кад да направе те каријере? Ми поседујемо потенцијал са као никад од распада Титостана.  Сад да ли ће од тога да буде нешто видећемо. 

4 hours ago, Milogled Bluff said:

Dajte ljudi, nemojte zajebavati. Ovo jeste bila solidna igra, ali ne znam zasto iko ozbiljan misli da ne bismo odigrali isto ovako protiv prosecnog protivnika i sa muslinom. Sad ispade da covek koji nas je odveo na sp ne bi bio u stanju da odradi ekipu anonimusa u prijateljskoj utakmici, vec to moze samo krstaja madjija. Ako je zajebancija ili cista patkometrija ok, ali ajmo biti bar malo ozbiljni.

Овај противник је у нивоу Ирске, Велса и Аустрије. Код Ћелавог никад нисмо показали овакву игру. То не значи да је Крстаја геније тренерски, али осим Марока утакмице су му гледљивије.

Posted
8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

mitar je u životnoj formi

valjda će je zadržati do rusije

11 golova u 16 utakmica

Za Mitraru se ne brinem, on je 1 od retkih koji igra za repku kao i za klub. Glavu je sredio (mada se po radovanju posle gola ne bi reklo :lolol:) i ako ga povrede zaobiđu mi imamo pravog špica narednih nekoliko godina, on još uvek ima 23.

Utakmica ko i stadion, zajebancija. Gledaoci koji su posle utakmice okružili Baneta za autogram a ne Kolarova pokazuju ko je ko u fudbalu, samo je kod nas obrnuto.

Negativne posledice promene kapitena i selektora će se videti na prvenstvu, malo će nam faliti za uspeh, neko će reći da nismo imali sreće a u stvari nismo imali pameti pre prvenstva. 

Posted
4 hours ago, porucnik vasic said:

Овај противник је у нивоу Ирске, Велса и Аустрије. Код Ћелавог никад нисмо показали овакву игру. То не значи да је Крстаја геније тренерски, али осим Марока утакмице су му гледљивије.

Upravo ovo. Ziheraski fudbal a la Celavi i Bata Djora: stop.

Posted

Takodje, ovo je bila prijateljska, a protiv Irske, Velsa i Austrije ulog je bio daleko veci. 

Ali svejedno, jasna je namjera Krstajica da ima vise igraca u zavrsnici, i to je super, i to ocigledno odgovara i Mitrovicu. Mada  s druge strane, ekipa izgleda malo naivno na momente

Posted
11 hours ago, Captain_Darling said:

Свака част Вучићу! Преокрет је настао када је "један човек" на полувремену пружио безрезервну подршку суверенитету наше репрезантације...

+1.

Igrač utakmice!

15205432925abaa6c265951740717938_v4_big.jpg

Posted

+1

Nije htjela Nigerija da zapinje sada kada je srpskom narodu najteze... :fantom: