Cash Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 2 minutes ago, copkillah said: neka ga... Ako budemo ovak igrali i na SP, možda se i zainteresujem da aktivnije pratim, mada i dalje mislim da nećemo dalje od grupe. Bice opak meč sa Svajcarcima. Da se ja pitam dao bi im loptu pa ih busio iz kontre.Ko sto kaže Djani visok presing na zadnju stopersku liniju Švice jel tako @ZokiAsov 😊
Pokojni Ruxin Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Kostić mora da igra zbog brzine, ljaja otpada radi sms-a radonje mmw
Kreator Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Odlično drugo poluvreme. Ne treba zaboraviti ni prvih 20 minuta gde smo takođe igrali prilično dobro i gde sudija nije priznao čist gol Mitroviću. Pozadi duva, istina, ali manje nego protiv Maroka. Ovih 11 gurati uz Sergeja MS i vozi..pa šta nam bog da. Voleo bih da se nekako izborimo sa Švajcarcima za to drugo mesto. Biće teško, vidim udarili su neku kanonadu Panamcima.
porucnik vasic Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 1 minute ago, Cash said: Svaka čast za drugi gol ali u situaciji kad napadas mislim da je Žile bolji izbor. Žile-Tadic-Ljajic mogu da rese meč protiv bilo koga. Mada cenim da ce umesto Koste početi SMS. Момак је данас наместио два гола. Од Љајића је играо боље, а и од Тадића. И онда је Жиле бољи избор него Костић, али не ова двојица.
kud u maglu Simoviću Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 mitar je u životnoj formi valjda će je zadržati do rusije 11 golova u 16 utakmica
Cash Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 3 minutes ago, porucnik vasic said: Момак је данас наместио два гола. Од Љајића је играо боље, а и од Тадића. И онда је Жиле бољи избор него Костић, али не ова двојица. Ali slozices se da ovoliko dobrih igrača u ofanzivnom delu tima nismo imali pa jos od 98-e.
porucnik vasic Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 4 minutes ago, Cash said: Ali slozices se da ovoliko dobrih igrača u ofanzivnom delu tima nismo imali pa jos od 98-e. Слажем се. Мислим да имамо генерецију која надолази какву одавно нисмо имали. Треба да стекну искуство, и играју у континуитету. Не треба од њих човек претерано да очекује у Русији. Прођемо ли групу одлично, њихово време долази, треба да будемо стрпљиви.
mandingo Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Kostic je stvarno dobro odigrao danas, nema sta. Valjda smo proslih kvalifikacija govorilo ovde dosta o njemu. Decko je stvarno delovao kao neko ko bi mogao da napravi ozbiljnu karijeru. Ugazio je u groningemu, pa i na pocetku u Studgardu... Sad ne znam dali igra u HSV-u. Smesi nam se junacko trece mesto u grupi, realno. Jbg.Sent from my Paris_X using Tapatalk
Sandens Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 (edited) 8 minutes ago, mandingo said: Kostic je stvarno dobro odigrao danas, nema sta. Valjda smo proslih kvalifikacija govorilo ovde dosta o njemu. Decko je stvarno delovao kao neko ko bi mogao da napravi ozbiljnu karijeru. Ugazio je u groningemu, pa i na pocetku u Studgardu... Sad ne znam dali igra u HSV-u. Smesi nam se junacko trece mesto u grupi, realno. Jbg. Sent from my Paris_X using Tapatalk igra, nije los. hsv je generalno godinama u kanalu, vidjeni su za ispadanje. ali kostic ce naci vec dobar angazman na leto. Edited March 27, 2018 by Sundance Kid
dragance Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Cekajte, odigrali smo jednu od najnapadackijih utakmica od iha-ha vremena i ovde opet neki kukaju? Pa ovo bi bio sci-fi pod Celavim.
Pokojni Ruxin Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 +134 Pod ćelavim ne bi izašli iz 16 8m, umesto mitrovića bi sad jagoš vuković igrao u napadu. Nedo bog nikom!
MiddleClass Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 29 minutes ago, porucnik vasic said: Слажем се. Мислим да имамо генерецију која надолази какву одавно нисмо имали. Треба да стекну искуство, и играју у континуитету. Не треба од њих човек претерано да очекује у Русији. Прођемо ли групу одлично, њихово време долази, треба да будемо стрпљиви. Tu je savez da i ono malo sto bude valjalo razjebe.
MiddleClass Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 12 minutes ago, dragance said: Cekajte, odigrali smo jednu od najnapadackijih utakmica od iha-ha vremena i ovde opet neki kukaju? Pa ovo bi bio sci-fi pod Celavim. Da nije celavog navijao bi za Francuze na SP.
Milogled Bluff Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 (edited) Dajte ljudi, nemojte zajebavati. Ovo jeste bila solidna igra, ali ne znam zasto iko ozbiljan misli da ne bismo odigrali isto ovako protiv prosecnog protivnika i sa muslinom. Sad ispade da covek koji nas je odveo na sp ne bi bio u stanju da odradi ekipu anonimusa u prijateljskoj utakmici, vec to moze samo krstaja madjija. Ako je zajebancija ili cista patkometrija ok, ali ajmo biti bar malo ozbiljni. Edited March 27, 2018 by Milogled Bluff
Pokojni Ruxin Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 (edited) Ne lupaj middle. Mene je muslin jednom iseko u saobraćaju, a kad sam mu svirnuo on mi samo pokazo srednji prst. Đubre od čoveka! Edited March 27, 2018 by Ruxin
Recommended Posts